• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Den Haag

Trappen Den Haag

Trap kopen in omgeving Den Haag

Een nieuwe trap kopen doe je niet elke dag. En bij de keuze ga je ook niet over een nacht ijs. Het is een prominent onderdeel van jouw woning. In onze eigen trappenfabriek kunnen we elke trap maken. Ook die jij voor ogen hebt en naadloos past bij en in jouw woning. Van modern tot klassiek en van industrieel tot gewoon de kracht van eenvoud.

Je vindt onze trappenfabriek niet in Den Haag, maar in Heerenveen. Maar we plaatsen trappen overal door heel Nederland, en komen dan ook graag bij jou in Den haag.

Aanbod trappen

Over het algemeen kun je onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Klassiek
Modern
Hout
Industrieel

Van goed advies tot de beste keuze

We willen niet dat jij keuzestress gaat ondervinden. Er zijn talloze stijlen die we kunnen toepassen op jouw trap. Maar ook net zoveel opties. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij laten jou dat bos weer zien. Zij kunnen je alles vertellen wat wel of toch niet mogelijk is, waar je zoal rekening mee moet houden bij het kopen van een trap voor jouw huis in Den Haag. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

Onze webshop Trappenmaat

Ben je iemand die graag zelf aan de slag gaat in huis? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan wat voor jou. In maar 8 stappen kun jij al een trap op maat samenstellen. Deze wordt vervolgens als bouwpakket bij jouw thuis geleverd zodat je zelf kan beginnen met monteren!

Ga naar Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Jouw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Waarom De Vries Trappen?

We maken alles zelf. Daarom kun je jouw trap bij ons ook echt helemaal naar wens krijgen. Geen kant-en-klaar ontwerp, maar echt jouw eigen stempel erop gedrukt. En omdat we alles zelf maken, zijn we niet afhankelijk van derden. Voordeel weer voor jou is dat we snel jouw trap leveren.

We plaatsen jouw nieuwe trap bij je thuis in Den Haag, nadat we de oude trap (mits aanwezig) hebben verwijderd. En bij alles wat we doen beloven we kwaliteit. Ons KOMO keurmerk kan je dat alvast garanderen.