• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Den Haag

Trappen Den Haag

Trap kopen in omgeving Den Haag

Een nieuwe trap kopen doet u niet elke dag. En bij de keuze gaat u ook niet over een nacht ijs. Het is een prominent onderdeel van uw woning. In onze eigen trappenfabriek kunnen we elke trap maken. Ook die u voor ogen heeft en naadloos past bij en in uw woning. Van modern tot klassiek en van industrieel tot gewoon de kracht van eenvoud.

U vindt onze trappenfabriek niet in Den Haag, maar in Heerenveen. Maar we plaatsen trappen overal door heel Nederland, en komen dan ook graag bij u in Den haag.

Aanbod trappen

Over het algemeen kunt u onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Klassiek
Modern
Hout
Industrieel

Van goed advies tot de beste keuze

We willen niet dat u keuzestress gaat ondervinden. Er zijn talloze stijlen die we kunnen toepassen op uw trap. Maar ook net zoveel opties. U ziet al snel door de bomen het bos niet meer.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij laten u dat bos weer zien. Zij kunnen u alles vertellen wat wel of toch niet mogelijk is, waar u zoal rekening mee moet houden bij het kopen van een trap voor uw huis in Den Haag. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

Onze webshop Trappenmaat

Bent u iemand die graag zelf aan de slag gaat in huis? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan wat voor u. In maar 8 stappen kunt u al een trap op maat samenstellen. Deze wordt vervolgens als bouwpakket bij u geleverd zodat u zelf kan beginnen met monteren!

Ga naar Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Waarom De Vries Trappen?

We maken alles zelf. Daarom kunt u uw trap bij ons ook echt helemaal naar wens krijgen. Geen kant-en-klaar ontwerp, maar echt uw eigen stempel erop gedrukt. En omdat we alles zelf maken, zijn we niet afhankelijk van derden. Voordeel weer voor u is dat we snel uw trap leveren.

We plaatsen uw nieuwe trap bij u thuis in Den Haag, nadat we de oude trap (mits aanwezig) hebben verwijderd. En bij alles wat we doen beloven we kwaliteit. Ons KOMO keurmerk kan u dat alvast garanderen.