• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Arnhem

Trappen in Arnhem

Op zoek naar een trap in Arnhem?

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zoveel trappen. Bij De Vries Trappen maken we ze dan ook op maat. Wanneer een trap bij ons “op maat” is, is het ook daadwerkelijk maatwerk. Een trap moet wel in jouw woning passen, maar ook moet de trap aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij jou in Arnhem, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in Gelderland. Bestel één of meerdere trappen in Arnhem, zowel seriematig als maatwerk is mogelijk.

Aanbod trappen in Arnhem

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor jou maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat jouw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO-Keurmerk verzekeren we je ervan dat jij de kwaliteit krijgt die wij jou beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

dichte trappen
dichte trappen
Klassieke trappen
trappenmaker
Trappenfabriek Flevoland
Klassieke trappen
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen

Goed advies

Hoogstwaarschijnlijk koop je niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel belangrijk onderdeel van jouw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wil je zeker van jouw keuze zijn.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten jou alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in de eerste instantie misschien nog niet over hebt nagedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team jou graag verder.

Inmeetservice

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij jou langs in Arnhem en meten zelf alles voor je op. Ter plekke kunnen we jou dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn en kunnen we je alvast tips geven.

Steek zelf de handen uit de mouwen

Zie je het juist wel zitten om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen en monteren van een nieuwe trap in Arnhem? Neem dan eens een kijkje in onze webshop Trappenmaat. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om in acht stappen jouw eigen trap op maat te bestellen. Je ontvangt op korte termijn  een compleet bouwpakket om bezig te gaan met jouw eigen trap!

Doe alvast inspiratie op

Benieuwd naar ons werk en/of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Blader door onze collectie trappen, die we door de jaren heen hebben ontworpen en gemaakt.