Vragen? Bel ons op (0513) 63 73 83

Trap renoveren

Jarenlange ervaring, vakmensen, kennis van zaken en tal van mooie projecten… Wie oog heeft voor kwaliteit en schoonheid, komt al snel bij De Vries Trappen uit. De nummer 1 in trappenland. Is uw oude trap versleten en wordt het tijd om uw trap te renoveren? Dan is het tijd voor De Vries Trappen!

Trappen op maat

De Vries Trappen levert trappen op maat. Wilt u een steektrap, een zwevende trap, een spiltrap of een bordestrap? Of een trap naar uw eigen idee? Open, dicht… Basic, modern, klassiek of design… Essen, beuken, eiken, grenen, mahonie… Bij De Vries Trappen vindt u altijd de trap die u zoekt. Afgestemd op uw smaak en passend in de sfeer van uw woning of bedrijf. Trap renoveren? De Vries Trappen!

Traprenovatie

Het renoveren van uw trap kan op verschillende manieren. Soms is het noodzakelijk om uw oude trap compleet te vervangen door een nieuwe trap. Maar misschien hoeft het niet zo rigorous. Wellicht volstaat het om uw traptreden opnieuw te bekleden. Ook dan bent u bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Met de Next Step collectie van De Vries Trappen haalt u iets moois in huis en geeft u uw oude trap in een handomdraai een prachtige facelift!

Tal van kleuren en structuren

De overzettreden van De Vries Trappen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. Wilt u een levendige houtstructuur, een design trap of een trap met een robuuste ‘betonlook’? De mogelijkheden voor het bekleden van uw trap zijn bijna eindeloos. In 1 dag krijgt uw trap een geheel ander ‘gezicht’, zonder hak- en breekwerk.

Slijtvast, veilig en onderhoudsvrij

Traprenovatie van De Vries Trappen is top. De Next Step bekledingsplaat die over uw oude trede geplaatst wordt, is gemaakt van Resopal. IJzersterk, kras- en slijtvast, waterdicht en kindvriendelijk. Dit dankzij de stroeve (antislip) structuur. Lekker veilig dus! Iedereen kan op uw nieuwe trap uit de voeten. De treden zijn bestand tegen hitte en een vlekje werkt u in mum van tijd weg. En… schuren en lakken is er niet meer bij! De snoeiharde bekledingsplaat houdt dezelfde kleur en structuur, ook na intensief gebruik. Geen wonder dat ook architecten, designers en aannemers kiezen voor De Vries Trappen. Onze Next Step collectie is dé oplossing voor trapbekleding, het is de overtreffende trap van mooi!

De Next Step overzettreden van De Vries Trappen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. Laat u inspireren door en kies de kleur die ’t beste bij u past. Wilt u een levendige houtstructuur, een design trap of een trap met een robuuste ‘betonlook’? De mogelijkheden voor het bekleden van uw trap zijn bijna eindeloos. In 1 dag krijgt uw trap een geheel ander ‘gezicht’, zonder hak- en breekwerk.

Milieuvriendelijk

Wie kiest voor De Vries Trappen, kiest tegelijkertijd voor milieuvriendelijke trapbekleding. Al het hout dat wij voor het bekleden van uw trap gebruiken, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC en PEFC label. De bovenlaag, de bekleding van elke trede, is biologisch afbreekbaar. Overzettreden uit onze collectie zijn 100% duurzaam! In alle opzichten.

Goed advies

Meer weten over het renoveren van uw trap? Onze adviseur van De Vries Trappen komt graag bij u langs. Vrijblijvend. Bekijk thuis, rustig op uw gemak, de kleuren, het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt en kom zelf tot de conclusie: onze collectie is van absolute topkwaliteit! Vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Vul het offerte formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk de gratis offerte in uw mailbox. Wanneer u foto’s mee stuurt van uw huidige trap, ontvangt u van ons een offerte met een vaste prijs garantie.

Offerte aanvragen

Vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen