• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap Leverancier Drenthe

Trappenleverancier Drenthe

De Vries Trappen

De Vries Trappen levert door heel Nederland. Dus ook in de provincie Drenthe kun je voor al jouw wensen op het gebied van trappen terecht bij De Vries Trappen. In een klein uurtje kunnen onze mensen al bij je langskomen in Drenthe om jouw nieuwe trap te plaatsen.

De Vries trappen, dé trapleverancier van Drenthe

Het is voor De Vries Trappen geen enkel probleem om in de provincie Drenthe een trap te plaatsen. Met het specialisme dat onze medewerkers in huis hebben, ben je altijd van kwaliteit verzekerd.

Het voordeel wat je bij De Vries Trappen hebt is dat wij met ruim 100 jaar ervaring nooit meer voor verrassingen staan. Ook het grote aanbod verschillende houtsoorten maakt De Vries uniek. Verder nemen wij voor jou een grote zorg weg aangezien we het gehele traject van begin tot eind realiseren.

Ken je Trappenmaat al?

Ben je meer iemand die zelf graag aan de slag gaat, en zie je het wel zitten om zelf een trap te monteren? Kijk dan eens in onze webshop Trappenmaat. Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk een eigen trap op maat te bestellen. Ontvang jouw houten trap waar en wanneer je wilt!

Wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij De Vries Trappen ben je altijd aan het juiste adres voor een trap in de regio Drenthe. Je kan bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen, zodat je alvast een idee hebt wat goed in jouw interieur kan passen!