• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap Leverancier Drenthe

Trappenleverancier Drenthe

De Vries Trappen

De Vries Trappen levert door heel Nederland. Dus ook in de provincie Drenthe kunt u voor al uw wensen op het gebied van trappen terecht bij De Vries Trappen. In een klein uurtje kunnen onze mensen al bij u langskomen in Drenthe om uw nieuwe trap te plaatsen.

De Vries trappen, dé trapleverancier van Drenthe

Het is voor De Vries Trappen geen enkel probleem om in de provincie Drenthe een trap te plaatsen. Met het specialisme dat onze medewerkers in huis hebben, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.

Het voordeel wat u bij De Vries Trappen heeft is dat wij met ruim 100 jaar ervaring nooit meer voor verrassingen staan. Ook het grote aanbod verschillende houtsoorten maakt De Vries uniek. Verder nemen wij voor u een grote zorg weg aangezien we het gehele traject van begin tot eind realiseren.

Kent u Trappenmaat al?

Bent u meer iemand die zelf graag aan de slag gaat, en ziet u het wel zitten om zelf een trap te monteren? Kijk dan eens in onze webshop Trappenmaat. Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk een eigen trap op maat te bestellen. Ontvang vanaf 8 werkdagen jouw houten trap waar en wanneer je wilt!

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij De Vries Trappen bent u altijd aan het juiste adres voor een trap in de regio Drenthe. U kunt bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen zodat u alvast een idee heeft wat voor soort misschien in uw woning past!