Vragen? Bel ons op (0513) 63 73 83

Showroom

Een showroom vol trappen

Het voordeel van onze showroom is dat u eerst kunt zien en voelen wat u mogelijk gaat aanschaffen. Wij kunnen u hierbij deskundig begeleiden en/of informeren over alle mogelijkheden. Wij adviseren u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze bij de trap die  helemaal bij u en uw huis past.

De showroom van De Vries Trappen

Naast onze showroom vindt u onze eigen fabricagehal, een bezoek aan onze eigen trappenfabriek is dan ook zeer de moeite waard. U ziet de vakspecialisten van De Vries Trappen aan het werk.

Bekijk ook onze al reeds afgeronde projecten

Openingstijden Showroom

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, nemen wij graag de tijd voor u. Daarom kunt u onze showroom uitsluitend op afspraak bezoeken.

Let op: een afspraak is alleen mogelijk indien u via een door ons bekende aannemer komt.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur

U kunt een afspraak maken door tijdens kantoor uren te bellen met (0513) 63 73 83 of een e-mail te sturen naar info@devriestrappen.nl

(Wij  hebben geen koopavond en op zaterdagen en feestdagen zijn wij gesloten).

De showroom is gevestigd aan de Tinweg 4 te Heerenveen.

 

Diverse sfeerstijlen

Wanneer u onze showroom betreedt zult u zien dat elke afdeling een eigen stijl heeft, van klassiek hout tot rvs-design trappen. In de showroom krijgt u een goed beeld van de uiteenlopende mogelijkheden en kunt u alles tot in het kleinste detail bekijken.