• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Projecten
Home / Projecten / Project Turijn trap in Amersfoort

Klassieke Turijn trap van hardhout

Nieuwe woning, nieuwe trap

Deze nieuwbouwwoning in Amersfoort was helemaal klaar voor gebruik. Het enige dat nog ontbrak was een mooie trap. Die hebben de bewoners gekregen. Een klassiek exemplaar van hardhout dat nog jaren meegaat.

In goed overleg

Van begin tot eind geproduceerd

Deze mooie trap werd gebouwd in opdracht van Groothuisbouw. Zij bouwen in Amersfoort een groot project nieuwbouwwoningen, waaronder dit mooie exemplaar. Voor de trap klopten ze aan bij De Vries Trappen. In overleg met de bewoners is gekozen voor een klassieke trap van hardhout. Het werk is ingemeten en uitgetekend en vervolgens na akkoord in Heerenveen geproduceerd.

Het zit in de details

Klassiek maatwerk

Een klassieke trap zoals deze is eigenlijk voor ieder interieur wel weggelegd. Dankzij zijn helderwitte kleur past hij perfect in een moderne inrichting. De klassieke uitstraling van de spijlen en lichte houten treden passen daarnaast juist weer erg goed in een warmer interieur. Een goede combinatie van stijlen dus.

Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 5
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 2
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 3
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 4
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw

Geproduceerd in Heerenveen

De trappen van De Vries Trappen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Heerenveen. Voor productie, neemt een persoonlijke adviseur uw situatie, wensen en eisen met u door. Zo zijn we er zeker van dan u een prachtige trap krijgt die past bij uw woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken.