• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | Trap Turijn in Amersfoort

Klassieke Turijn trap van hardhout

Deze trap is tijdloos, elegant en strak

Deze nieuwbouwwoning in Amersfoort was helemaal klaar voor gebruik, maar er ontbrak was een mooie trap. Een blikvanger in de mooie, ruime hal. De trap die de bewoners kozen, een klassiek exemplaar van hardhout, gaat niet alleen nog jaren mee, maar past ook nog eens perfect in de ruimte.

In goed overleg

Van begin tot eind geproduceerd

We produceerden deze trap in opdracht van Groothuisbouw. Zij realiseren in Amersfoort een groot aantal nieuwbouwwoningen, waaronder deze. Voor de trap klopten Groothuisbouw bij De Vries Trappen aan. In overleg met de bewoners is voor een klassieke open trap van hardhout gekozen. We gingen langs in Amersfoort om de trap in te meten, tekenden het ontwerp uit en hebben deze na akkoord van de bewoners in Heerenveen geproduceerd.

Tijdloos en elegant

Klassiek maatwerk

Een trap zoals deze matcht eigenlijk met elk interieur. De helderwitte kleur van de spijlen en de strakke lijnen zorgen ervoor dat hij er in een modern interieur best mag zijn, maar de klassieke uitstraling van de spijlen in de combinatie de lichthouten treden maakt dat hij ook in een landelijk interieur niet misstaat. Een tijdloze, neutrale en fantastische combinatie, al zeggen we het zelf.

Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 5
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 2
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 3
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 4
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw

Geproduceerd in Heerenveen

De trappen van De Vries Trappen worden in onze eigen fabriek in Heerenveen geproduceerd. Voor productie neemt een van onze persoonlijke adviseurs jouw woonsituatie, wensen en eisen met je door. Zo zijn we er zeker van dat jij een prachtige trap krijgt, die past bij jouw woning. Nieuwsgierig wat de Vries Trappen voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken.