• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Nieuwe trap in huis

Nieuwe trap in huis

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor in uw huis, of gaat u binnenkort verhuizen en moet er nog een trap in het huis komen? Een trap moet naast functioneel zijn, natuurlijk ook in uw interieur thuis passen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Voor zo’n nieuwe trap bent u bij De Vries Trappen aan het juiste adres.

Verschillende keuzes

Wat voor soort trap past er binnen uw woning? Gaat u liever voor een moderne trap of juiste meer voor de klassieke look? Een dichte of een open trap? En dan zijn er nog meer mogelijkheden, denk aan de ruime keuze aan materialen en kleuren voor de treden, stootborden, balustrades en misschien ook de leuningen. Op onze inspiratie pagina ziet u allemaal verschillende mogelijkheden bij De Vries Trappen.

Prijs van een nieuwe trap

De prijs  hangt af van verschillende wensen en afmetingen voor u nieuwe trap in huis. De kosten worden vaak bepaald door de verschillende keuzes in het materiaal. De grotere kostenposten zijn bijvoorbeeld de verschillende hardhoutsoorten of de luxere balustrades die worden aangeboden. Ook de keuze voor bijvoorbeeld een Z-profiel trap kan ervoor zorgen dat de kosten hoger uitvallen.

 

Trappenmaat

Ziet u het misschien zelf wel zitten om aan de slag te gaan met het monteren van een nieuwe houten trap in uw huis? Met onze webshop Trappenmaat maken wij dit voor iedereen mogelijk. Door middel van verschillende handleidingen en instructies wordt u door de acht stappen in onze configurator geleid

Meer weten over Trappenmaat

Daarom De Vries Trappen

Bij De Vries Trappen staan wij bekend om onze service. We helpen u bij het ontwerp, meten de trap voor u in, produceren de trap en plaatsen ‘m vervolgens bij u thuis. Heeft u al gesproken met uw aannemer en wilt u een keer langskomen in onze showroom? Maak dan een online afspraak en ga in gesprek met één van onze adviseurs. Zij adviseren u graag over welke trap aansluit bij uw wensen.