• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap voor dakopbouw

Trap voor dakopbouw

Het komt steeds vaker voor in Nederland: verticaal bouwen. Het creëren van meer ruimte bij een woning door dakopbouw of zelfs het plaatsen een complete extra verdieping. Als je het ons vraagt een slimme en ruimtebesparende oplossing. En bij een extra verdieping hoort uiteraard ook een trap! Hiervoor ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres.

Vurenhouten trappen voor dakopbouw

De meeste trappen in Nederland worden gemaakt van vurenhout. Vurenhout is een relatief voordelige en veelzijdige houtsoort. Zo zijn vurenhouten trappen gemakkelijk te bekleden of te schilderen en kunnen aangepast worden op iedere stijl en elk interieur. Bij projecten zoals dakopbouw is een vurenhouten trap daarom uitermate geschikt.

Uitgebreidere trappen

Wil je liever een trap van hardhout voor jouw dakopbouw dan kan dat ook! Wat voor soort trap je ook wil voor jouw dakopbouw, bij ons is alles mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen om de trap te bekleden met Next Step treden. Deze treden met unieke designs zijn slijtvast, krasvrij, onderhoudsarm en antislip! Dit laatste is met name handig voor trappen bij dakopbouw, omdat deze vaak iets steiler zijn dan reguliere trappen. Overigens kunnen wij elke trap voorzien van antislipstrips om de trap veiliger te maken.

Witte trappen
Trappen Woonbelevingscentrum LIV
soorten trappen

Snelle levertijd 

Dakopbouw kan tegenwoordig al binnen één dag voltooid worden. Het is uiteraard van belang dat de bijbehorende trap snel geleverd kan worden. Doordat wij werken met moderne CNC machines, kunnen wij snel en kwalitatief goede trappen leveren waar en wanneer het jou goed uit komt.

Ook bij dakopbouw is er voor ieder wat wils. Onze mensen hebben al jaren ervaring met het plaatsen van trappen in alle soorten, maten en hoeken. Vind je het lastig om een goeie keuze te maken? Er is altijd een mogelijkheid om langs te komen in onze showroom. Hier kun je alvast inspiratie op doen voor een trap voor jouw dakopbouw!

Afspraak is afspraak

Bij De Vries Trappen denken we graag met je mee over een dakopbouw en werken we met een 100% tevredenheidsgarantie. Ook werken we met vaste prijsafspraken. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Een afspraak maken? Dan ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Neem hiervoor contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.