Vragen? Bel ons op (0513) 63 73 83

Houten trappen

U wilt uw woning een persoonlijke uitstraling geven? De Vries Trappen heeft een scala van fraaie houten trappen. U heeft de keuze uit maar liefst 16 verschillende milieuvriendelijke soorten hout.

U bepaalt de stijl van uw houten trap

De houten trap kan een robuust karakter hebben, of juist de ruimte van de hal versterken. De meer traditionele trap kan grandeur aan een hal toevoegen door barokke elementen. Of de woning een warme, huiselijke sfeer geven.

U kunt kiezen voor speelse details en ornamenten. Maar u kunt ook de eenvoud benadrukken in de trap. Houtsoorten zijn daarbij sterk bepalend voor de uitstraling.

Advies op maat

We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen. De Vries Trappen stelt daarom uw wens centraal en elke trap wordt dan ook exclusief voor u vervaardigd en gemonteerd.

 

Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen nader te bespreken. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren in onze showroom.

 

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen? Bekijk dan ook de Veel Gestelde Vragen over Trappen.

Ontwerp je eigen trap

Ontwerp uw eigen trap in de ‘digitale’ showroom. Voer uw wensen en budget in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Ontwerp uw eigen trap
Voordelen
  • Gratis persoonlijke offerte
  • Snelle levering in geheel Nederland
  • Montage door eigen medewerkers
  • Inmeetservice