Vragen? Bel ons op (0513) 63 73 83

Design Trappen

Design trappen op maat

Design trappen geven uw hal een transparant karakter. De functionaliteit van de trap wordt in het design beklemtoond. Het zijn vaak combinaties van hout en metaal. Of het zijn materialen als glas en staal die de warme uitstraling van het hout in de trap extra benadrukken.

Persoonlijke wensen voor uw design trap

Welke design trap u ook kiest, bij De Vries Trappen bent u verzekerd van een design trap met stijl, passend in de sfeer van uw woning en uw manier van leven.

Of u nu een design trap wilt in uw nieuwbouwwoning of een design trap in uw bestaande woning. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn bepalend voor de keuze van het type design trap.

Kwaliteits design trappen in elke prijsklasse

Elke design trap van De Vries Trappen is exclusief. Ongeacht de prijsklasse. We hanteren strenge kwaliteitseisen voor onze design trappen. Elke design trap wordt op het afgesproken tijdstip afgeleverd en gemonteerd.

Vakkundige montage van de design trap

De Vries Trappen heeft hiervoor een eigen methode ontwikkeld: het staand monteren van de design trap. Deze techniek voorkomt beschadigingen aan de woning en garandeert de duurzame stevigheid van de design trap. Onze vakkundige trapstellers kunnen zo in vrijwel elke situatie een design trap monteren.

Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen voor uw design trap nader te bespreken. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren in onze showroom over de mogelijkheden van een design trap.

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen? Bekijk dan ook de Veel Gestelde Vragen over Trappen.

Ontwerp je eigen trap

Ontwerp uw eigen trap in de ‘digitale’ showroom. Voer uw wensen en budget in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Ontwerp uw eigen trap