• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Antislip traptreden

Antislip traptreden

Om het risico op valpartijen te verkleinen, kun je kiezen voor antislip traptreden. Wanneer je een trap bestelt bij De Vries Trappen, heb je hierbij verschillende opties. Zo kun je kiezen voor antislip strips of Next-Step traptreden, waarbij de antislip structuur verwerkt is in de traptreden.

Verschillende mogelijkheden

Ieder project is anders en bij ieder project zijn er andere wensen. De Vries Trappen biedt daarom verschillende opties aan op het gebied van antislip. Een onbehandelde of juist geschilderde trap kan glad zijn, antislip is hierbij dé oplossing. De mogelijkheden worden hieronder uitgelicht.

Antislip traptreden: rubber

Wellicht de meest gekozen oplossing voor gladde traptreden is een rubberen antislip strip. De rubberen antislip strips worden op een manier bevestigd waarbij geen bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn. Er worden namelijk sleuven in de traptreden gefreesd waar de rubberen strips in worden gemonteerd. Je kunt er ook voor kiezen om dubbele strips te plaatsen. Deze antislip strips bevorderen de veiligheid van de trap.

Antislip traptreden: RVS

Naast rubberen antislip strips kan er ook gekozen worden voor RVS antislip traptreden. Het proces van montage is hetzelfde als bij rubberen strips. Wanneer de klant een vurenhouten trap wenst, is het helaas niet mogelijk om een RVS traptreden aan te brengen. Door de werking van deze houtsoort is in dat geval alleen rubber mogelijk.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap
Antislip strip trap

Next Step traptreden

Je kunt ook kiezen voor onze eigen Next Step traptreden. Deze Next Step traptreden zijn beschikbaar in vele designs en kleuren. Ze zijn daarnaast slijtvast, onderhoudsvrij, duurzaam en antislip. Betonlook, houtprint of helemaal zwart? Next Step traptreden zijn er in alle soorten en maten.

De traptreden zijn antislip dankzij de speciale structuur die is aangebracht. Wanneer je voor Next Step kiest is een antislip strip niet langer nodig. De klant profiteert van een uitstekende grip, ook bij industriële toepassingen en natte omstandigheden.

Waarom antislip traptreden?

Met antislip traptreden voorkom je glijpartijen. Het is dan ook van groot belang bij houten trappen. Antislip strips bieden zowel voor- als nadelen. Ze kunnen eenvoudig verwerkt worden in voorgefreesde sleuven, maar passen ze misschien niet bij de rest van het interieur. In dat geval kunnen RVS antislip strips overwogen worden. Is de klant op zoek naar traptreden die naadloos aansluiten bij het interieur? Bekijk dan de vele mogelijkheden qua Next Step traptreden.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Trap met antislip traptreden kopen

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van één of meerdere trappen met antislip traptreden? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan. De Vries Trappen is de trappenspecialist voor ieder project. Je profiteert daarbij van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek, duurzaamheid en persoonlijke service. Nadat de offerte is aangevraagd, komen wij zo snel mogelijk bij je terug met de prijs van de trap(pen).

Traptreden antislip maken

Bestaande traptreden antislip maken? Er kan natuurlijk gekozen worden voor een antislip strip, maar wat dacht je van Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van geheel nieuwe antislip overzettreden die over de bestaande traptreden heen geplaatst worden. Dit kan al in één dag worden afgerond, zonder hak- en breekwerk.