• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons

 

 

Nieuw bij De Vries Trappen: Zwemtrap

Naast trappen voor in woningen breiden wij ons assortiment uit met trappen voor op het water; met de zwemtrap kun je vanuit het water makkelijk weer in je boot komen. Uiteraard is de trap ook in andere situaties toepasbaar.

Kies de treden voor jouw (zwem)trap

Net zoals je trap treden kiest voor een trap in een woning, zijn er uiteraard ook keuzemogelijkheden voor je zwemtrap. Ontdek de opties om je zwemtrap aan te passen naar jouw wensen:

  • Treden van gerecycled resthout; Een duurzame keuze, het hout dat overblijft in onze fabriek wordt gebruikt voor de productie van de zwemtrap.
  • Next Step treden; Een veilige optie gezien de antislip-eigenschappen van dit product en beschikbaar in verschillende designs.
  • Hardhout treden; Keuze uit Essen, Eiken en Beuken afgewerkt met een lak of kleurolie naar wens.

Next Step treden

Next Step treden zijn een mooie upgrade voor jouw zwemtrap. Het materiaal heeft verschillende praktische voordelen, maar is ook prachtig om te zien! Next Step treden zijn bestand tegen intensief gebruik. De HPL toplaag is kras- en slijtvast, en bovenal antislip. Daarnaast zijn de treden onderhoudsarm: je hoeft de treden nooit meer te schilderen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Noce RomanticaNoce Romantica
Night AshNight Ash
Narvin DockNarvic Dock
Monocrete
Glen Oak

Hardhouten treden

Hardhouten treden staan bekend om hun duurzaamheid en stevigheid, wat resulteert in een aanzienlijk langere levensduur. Dankzij het robuuste karakter van hardhout, dat steviger is dan vurenhout, vertonen de treden minder snel sporen van slijtage.  Met een kleurolie of lakbehandeling kunnen de hardhouten treden perfect afgestemd worden op de gewenste uitstraling.

EikenhoutEiken
Kleurolie Essen WhiteEssen
Beuken lakBeuken

Ontdek hier alle olie afwerkingen voor jouw hardhouten zwemtrap

Neem nu contact met ons op

Levering is mogelijk vanaf aanstaande maandag, maar je kunt nu alvast een pre-order plaatsen door contact op te nemen met jouw vaste contactpersoon binnen De Vries Trappen!