• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Traptreden / Vuren traptreden

Vuren traptreden

Bij De Vries Trappen bestel je maatwerk en seriematige trappen op maat. Specifiek op zoek naar een trap met vuren traptreden? Geen probleem. Vul het in tijdens het aanvragen van het offerteformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met de prijs.

Trap met vuren traptreden

Een trap met vuren traptreden is heel populair in Nederland. Vurenhout is namelijk de houtsoort die het meest gebruikt wordt in Nederland. Het is een voordelige optie omdat het hout grotendeels uit Europa afkomstig is. Vurenhout kenmerkt zich door een rechte draad en fijne nerven. De kleur van het hout is bijna wit tot bleek geelbruin. Bestel je een trap met vuren traptreden? Dan wordt het hout standaard dekkend wit gegrond geleverd. Dit is eveneens mogelijk in grijs.

De Vries Trappen levert zowel maatwerk trappen als seriematige trappen, bijvoorbeeld voor een groot nieuwbouwproject. Vurenhout is perfect om trappen van te maken. Het is makkelijk te bewerken, licht van gewicht, sterk en betaalbaar. Hierdoor wordt het over het algemeen veel gebruikt bij de productie van trappen. Hetzelfde geldt voor meubels, kozijnen en draagbalken.

Vraag offerte aan

Vuren trap op maat

De Vries Trappen levert vuren trappen op maat. Deze worden volledig naar de wens van de klant samengesteld, van de meest standaard trap tot een uniek exemplaar. Voor aannemers en woningcorporaties vervaardigen wij eveneens seriematige trappen. Hierbij regelen wij, net als bij maatwerk trappen, de maatvoering en uitvoering van de specifieke wensen.

Daarnaast profiteer je bij ons van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek, duurzaamheid en persoonlijke service. De volgende trappen met vuren traptreden zijn onder andere beschikbaar bij De Vries Trappen:

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Next Step traptreden

Naast vuren traptreden kun je ook kiezen voor hoogwaardige HPL traptreden. HPL staat voor High Pressured Laminate. Hierbij worden verschillende lagen onder hoge druk samengeperst tot keiharde plaat. Dit zorgt voor vele voordelen. De treden zijn onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te houden, slijtvast en waterbestendig. Daarnaast kan de trap worden belopen met alle soorten schoeisel, zonder gevaar.

Onze Next Step traptreden, gemaakt van HPL, zijn beschikbaar in twaalf verschillende designs. De klant kan bijvoorbeeld gaan voor betonlook traptreden of witte traptreden. Ze zijn te bekijken in onze catalogus.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor ons erg belangrijk. Dit is weerspiegelt in onze werkzaamheden. We letten op bij de keuze voor ons hout, bijvoorbeeld kiezen we niet voor tropische houtsoorten zoals mahonie, merbau en iroko. Bovendien zorgen we voor een duurzaam productieproces. We verspillen zo min mogelijk energie en laten weinig afval achter.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Trap met vuren traptreden bij De Vries Trappen

Wij zijn een toeleverancier voor aannemers en dealers. Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen met vuren traptreden, bijvoorbeeld voor een groot project? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan bij De Vries Trappen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met de prijs van een nieuwe trap. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Heerenveen? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.

Zelf je vurenhouten trap monteren?

Ben je zelf een handige klusser? Of ken je iemand die kan helpen bij het monteren van je vurenhouten trap? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Trappenmaat. Hier bestel je overzettreden en stootborden in verschillende designs. Na ontvangst zaag je ze precies op maat en monteer je ze op de oude trap.