• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie PVC

Traprenovatie PVC

Bij De Vries Trappen kunnen wij je niet alleen helpen aan een nieuwe trap, maar ook aan een traprenovatie. Voor beide hebben wij het product Next Step ontwikkeld. Hier worden massieve treden van gemaakt voor nieuwe trappen, maar ook overzettreden voor traprenovaties.  De (overzet)treden zijn gemaakt van een vuren kern en een HPL toplaag. De traprenovaties met dit materiaal worden uitgevoerd door ons dochterbedrijf Next Step traprenovatie B.V.

De trap wordt dagelijks gebruikt, dit zorgt voor slijtage. Bij een traprenovatie denken mensen vaak aan PVC trapbekleding, maar er is ook een alternatief voor een traprenovatie PVC. Op deze pagina vertellen we wat meer over traprenovatie PVC en het alternatief hiervan.

Next Step

Met De Vries Trappen hebben wij nu ruim honderd jaar ervaring in trappen. De kennis en ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan hebben we ingezet bij het bedenken van Next Step. Hierbij hebben wij gekozen om overzettreden te gebruiken die gemaakt zijn van het beste materiaal, en beschikken over een hoge kwaliteit. Bij Next Step wordt een traptrede gemaakt van HPL. De traprenovatie is mogelijk in achttien verschillende designs, zo krijgt elk interieur een bijpassende trap.

Sunday Oak [4080]
Narvik Dock [3243]
zwarte trappenMonocrete [3563]
Noce Romantica [4447]

Next Step materiaal

Next step is gemaakt van materiaal dat langer mooi blijft, onderhoudsarm is en is voorzien van een extra harde toplaag die tevens functioneert als antislip.

Lees meer over materiaal

HPL overzettreden

Bij de HPL overzettreden van Next Step wordt gebruik gemaakt van een HDF kern met een sterke en duurzame HPL-toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate, wat inhoudt dat het materiaal bestaat uit meerdere lagen die vervolgens worden samengeperst. Hierdoor zijn de treden van Next Step praktisch onverwoestbaar en zo erg duurzaam.

Voordelen HPL ten opzichte van PVC

HPL is bewezen sterker dan PVC en CPL. Het HPL dat Next Step Traprenovatie is voorzien van een extra harde toplaag die slijtvast is en geen kans op krassen heeft. De treden van HPL zijn kleurvast (ook als de zon er langdurig op schijnt), onderhoudsarm en voorzien van een antislip-toplaag. Deze kwaliteiten van de treden dragen bij aan de onverwoestbaarheid van de treden, en dat is waarom Next Step een garantie geeft van 20 jaar op de renovatie van de trap.

Meer weten over jouw traprenovatie? Vraag een gratis offerte aan