• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Traprenovatie kosten

Traprenovatie kosten

Ook wanneer u uw trap wilt renoveren, bent u bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step: traptreden met een vuren kern en een HPL toplaag die in verschillende designs worden uitgevoerd. Next Step wordt door ons toegepast als nieuwe traptreden in onze houten trappen. Daarnaast voeren wij ook traprenovaties uit met ditzelfde slijtvaste materiaal. Dit wordt gedaan door Next Step Traprenovatie. Op deze pagina vertellen we u meer over de traprenovatie kosten.

Waarom een traprenovatie?

Een trap is een blikvanger in uw woning, het is het eerste wat u ziet als u de woning binnenkomt. Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achter gelaten. Dit is de reden waarom houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt ondergaan en opnieuw in de verf gezet moeten worden. Dat kost een hele hoop tijd, zeker wanneer u de trap tijdens het verven wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step kiezen? Door het door ons ontwikkelde materiaal, creëren we een duurzame en mooie kwaliteitstrap die onderhoudsvrij is. De traprenovatie wordt in één dag uitgevoerd zo kunt u snel weer uw trap gebruiken. Hierbij wordt schade aan de muren voorkomen doordat niet de gehele trap wordt vervangen.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen de trappen in woningen kunnen behoefte hebben aan een traprenovatie, maar ook in bedrijfspanden. Ook voor traprenovaties in bedrijfspanden kunt u Next Step inschakelen.

Meer informatie

Traprenovatie door Next Step

Bij een traprenovatie door Next Step wordt de bestaande trap bekleed met overzettreden. Met de basiscollectie van achttien designs is er genoeg keuze voor een stijl die binnen uw interieur past. De overzettreden van Next Step worden gemaakt van HPL. Dit is een toplaag van hogedruklaminaat die ervoor zorgt dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. De trap is erg veilig door de antislip coating die is aangebracht op de overzettreden. Bij een traprenovatie kunt u uit extra mogelijkheden kiezen, denk hierbij aan led verlichting die geplaatst kan worden of stootborden die een open trap gesloten maken. Hieronder staat weergegeven wat dat betekent voor de traprenovatie kosten.

Traprenovatie kosten

Wat zijn nou de traprenovatie kosten bij Next Step? Een traprenovatie is bij Next Step te realiseren vanaf €2.685,- dit is inclusief btw. Betalen van de kosten van een traprenovatie kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over de werkwijze van Next Step.

Tijdelijk: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Next Step heeft regelmatig leuke acties, de tijdelijke actie van dit moment is: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Lees meer over ledverlichting