• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie kosten

Traprenovatie kosten

Wat kost een traprenovatie?

Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step: traptreden met een vuren kern en een HPL toplaag dat vele voordelen met zich mee brengt en beschikbaar in verschillende designs. Next Step wordt door ons toegepast als nieuwe traptreden in onze houten trappen. Met ditzelfde slijtvaste materiaal worden ook traprenovaties uitgevoerd. Dit wordt gedaan door onze renovatietak Next Step Traprenovatie. Op deze pagina vertellen we je meer over de traprenovatie kosten.

Waarom een traprenovatie?

Een trap is een blikvanger in jouw woning, het is het eerste wat je ziet als je de woning binnenkomt. Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achter gelaten. Dit is de reden waarom houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt ondergaan en opnieuw in de verf gezet moeten worden. Dat kost een hele hoop tijd, zeker wanneer je de trap tijdens het verven wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step kiezen? Door het door ons ontwikkelde materiaal, creëren we een duurzame en mooie kwaliteit trap die onderhoudsvrij is. De traprenovatie wordt in één dag uitgevoerd zo kun jij snel de trap weer gebruiken. Hierbij wordt schade aan de muren voorkomen, doordat niet de gehele trap wordt vervangen.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen de trappen in particuliere woningen kunnen behoefte hebben aan een traprenovatie. Ook bedrijfspanden kunnen toe zijn aan een ‘nieuwe’ trap. Of deze nu versleten is of toe is of enkel een nieuwe uitstraling wil creëren dat beter bij het interieur past, ook hier kun je Next Step Traprenovatie voor inschakelen. Een maatwerk oplossing voor zakelijke panden. Vraag een offerte aan en ontdek wat de traprenovatie kosten voor jouw bedrijfspand zijn.

Meer informatie

Voordelen van Next Step

Bij een traprenovatie door Next Step wordt de bestaande trap bekleed met overzettreden. Met de basiscollectie van achttien designs is er genoeg keuze voor een stijl die binnen jouw interieur past, van houtlook tot betonlook. De overzettreden van Next Step worden gemaakt van HPL. Dit is een toplaag van hogedruklaminaat die ervoor zorgt dat de treden slijtvast, onderhoudsarm én antislip zijn. Door de bijzondere samenstelling van het HPL voelt de trede altijd stroef aan.

Bij een traprenovatie kun je uit extra mogelijkheden kiezen, denk hierbij aan ledverlichting of stootborden die een open trap dicht maken. Deze mogelijkheden bepalen onder andere de kosten van jouw traprenovatie.

Traprenovatie kosten Next Step

Wat zijn nou de traprenovatie kosten bij Next Step? Je kunt jouw trap al laten renoveren vanaf €2.850,- inclusief btw én montage. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van een aantal factoren. Neem bijvoorbeeld de vorm van jouw huidige trap, het aantal treden, maar ook extra opties zoals trapverlichting. Ben je benieuwd welke andere factoren de traprenovatie kosten bepalen? Lees meer

Meer informatie over traprenovatie kosten