• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenspecialist Groningen

Trappenspecialist van Groningen

Specialist in designtrappen Groningen

Wij zijn de specialisten in houten trappen en designtrappen voor Groningen. Met onze eigen trappenfabriek nabij Groningen produceren wij iedere trap zoals jij dat wenst.

Wij werken met een team van 100 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al jouw wensen zullen voldoen. Bovendien zijn we al meer dan 100 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar jouw wens.

Bekijk alle trappen in onze showroom

De Vries Trappen heeft een eigen showroom in Heerenveen waarin je alle trappen kunt bekijken. In de showroom vol met houten trappen, design trappen en klassieke trappen kun je alles van dichtbij bekijken maar ook voelen! De trappen in de showroom lopen uiteen van de klassieke spiltrappen tot rvs design trappen. Maak een afspraak en neem een kijkje in onze showroom!

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Jouw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Design trappen voor Groningen

De Vries Trappen levert de mooiste design trappen voor Groningen. Elke design is exclusief, ongeacht de prijsklasse. We hanteren strenge kwaliteitseisen voor onze design trappen. Elke design trap wordt op het afgesproken tijdstip afgeleverd en gemonteerd. Als je op zoek bent naar een trap in Groningen, dan ben je bij de Vries Trappen aan het juiste adres. Kom eens kijken in onze trappen showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

In acht stappen een nieuwe trap

Webshop Trappenmaat

Bij Trappenmaat kun je in acht stappen een eigen trap op maat samenstellen. In deze acht stappen geef je de specificaties van jouw trap door. Moeilijk? Nee hoor. Ervaar het zelf in de webshop!

Ga naar Trappenmaat

Eigen fabricage trappen

De Vries Trappen kenmerkt zich door de hoge mate van vakmanschap en door het gebruik van geavanceerde technieken. Al onze trappen worden dan ook eigenhandig gebouwd in onze trappenfabriek, gevestigd nabij Groningen. Maak een afspraak en bezoek vrijblijvend onze showroom. Onze vakspecialisten zullen je ook rondleiden in onze trappenfabriek!