• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen architecten

Trappen architecten

Bij De Vries Trappen bouwen we samen met aannemers aan mooie trappen

Als architect ontwerpt u de mooiste moderne, klassieke en design trappen. Overal om u heen is inspiratie en vol trots deelt u de mooiste ontwerpen. Uw klanten zijn al net zo enthousiast en kunnen niet wachten tot hun droomtrap is geproduceerd. Bij De Vries Trappen helpen we u daar graag mee.

Met meer dan honderd jaar ervaring hebben we al heel wat trappen voorbij zien komen. We weten wat de trends zijn in de trappenwereld, we weten wat er allemaal mogelijk is en we weten als geen ander hoe mooi trappen kunnen zijn.

Bijzonder vormgegeven trappen

Onze liefde voor trappen zorgt ervoor dat wij trappen in elke denkbare vorm maken. Als architect loopt u warm voor unieke trappen. Een trap van blauwstaal of een trap met magnifieke eikenhouten z-treden. Een trapboom die de strakke vormen van de treden volgt, vrijdragende treden waarbij alleen de essentie van de trap zichtbaar is of een verdikte keepboom, die een moderne uitstraling creëert. Door te spelen met de vormen wordt de trap niet alleen een blikvanger, maar ook een kunstobject.

Architectonisch ontworpen trappen op beeld

Bij De Vries Trappen werken we met BIM-software. Zo kunnen we de ontwerpen in 3D bekijken en analyseren. Het geeft een idee van hoe de bestelde trap er in de ruimte gaat uitzien, maar zorgt er ook voor dat we faalkosten op de bouw kunnen reduceren.

Samen sta je sterker

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Vries Trappen en bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Op zoek naar een inspirerende en betrouwbare partner? Kom gerust eens langs voor een kop koffie, praatje met onze specialisten en een kijkje in onze fabricagehal. Samen sta je sterker, ook in de bouw.