• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Zuid-Holland

Trappen Zuid-Holland

Op zoek naar een trap in Zuid-Holland?

Bent u een huis aan het (ver)bouwen of is uw huis gewoon toe aan een nieuwe trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij leveren U graag een op maat gemaakte trap in Zuid-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in het Friese Heerenveen, maar vanuit hier leveren en monteren wij onze trappen door het hele land.

 

Klassieke Trappen
Design Trappen
Moderne Trappen
Maatwerk Trappen

Goed advies is het halve werk

Over het algemeen kopen mensen niet dagelijks een trap. Trappen zijn daarentegen wel een belangrijk onderdeel in een woning. Een trap moet om veiligheidsredenen van goede kwaliteit zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij combineren hoge kwaliteit graag met een mooi design.

U wilt graag de juiste trap kiezen voor uw woning. Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

Voor de echte klusser

Gaat u liever zelf aan de slag met het monteren van een trap? Met onze webshop Trappenmaat is dit mogelijk! Stel in 8 stappen uw eigen trap op maat te bestellen. Vervolgens krijgt u al vanaf 8 werkdagen een bouwpakket thuisgestuurd.

Meer over Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Uw droomtrap in Zuid-Holland

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Zuid-Holland. Kom eens langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken, maak online een afspraak dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.