• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Zuid-Holland

Trappen Zuid-Holland

Op zoek naar een trap in Zuid-Holland?

Ben je een huis aan het (ver)bouwen of is jouw huis gewoon toe aan een nieuwe trap? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij leveren jou graag een op maat gemaakte trap in Zuid-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in het Friese Heerenveen, maar vanuit hier leveren en monteren wij onze trappen door het hele land.

 

dichte trappenKlassieke Trappen
dichte trappenDesign Trappen
dichte trappenModerne Trappen
Trappenfabriek FlevolandMaatwerk Trappen

Goed advies is het halve werk

Over het algemeen kopen mensen niet dagelijks een trap. Trappen zijn daarentegen wel een belangrijk onderdeel in een woning. Een trap moet om veiligheidsredenen van goede kwaliteit zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij combineren hoge kwaliteit graag met een mooi design.

Je wil graag de juiste trap kiezen voor jouw woning. Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar jij in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

Voor de echte klusser

Ga je liever zelf aan de slag met het monteren van een trap? Met onze webshop Trappenmaat is dit mogelijk! Stel in 8 stappen jouw eigen trap op maat te bestellen. Vervolgens krijg je op korte termijn een bouwpakket thuisgestuurd.

Meer over Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Jouw droomtrap in Zuid-Holland

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor jou in Zuid-Holland. Kom eens langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken, maak online een afspraak dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.