• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Zeeland

Trappen Zeeland

Jij bent in Zeeland op zoek naar een trap?

Doordat wij landelijk grootschalig trappen leveren, kunnen wij jou tegen een zeer scherpe prijs een trap aanbieden in de regio Zeeland. Wij kunnen met trots zeggen, dat wij de specialist zijn op het gebied van trappen. Onze fabriek zit gevestigd in het Friese Heerenveen waar wij trappen maken in verschillende categorieën.

 

dichte trappenHouten Trappen
dichte trappenDesign Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
dichte trappenKlassieke Trappen

De mooiste trappen bij jou in Zeeland

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij inmiddels een groot scala aan trappen gemaakt en geplaatst. Op onze inspiratiepagina staat een greep uit de trappen die wij kunnen maken.  Hier kun je alvast ideeën opdoen voor wat jij mooi vindt. Vind je bepaalde elementen uit trappen mooi, dan kunnen wij deze elementen ook samenvoegen, zodat jij een unieke trap krijgt.

 

Trappenmaat

De keuze voor Trappenmaat is de juiste keuze als je liever zelf aan de slag gaat met het samenstellen en monteren van jouw trap. Trappenmaat is dé webshop van De Vries Trappen, hier kun je in acht stappen al een trap op maat bestellen.

Ga naar Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij kunnen je tegen de scherpste prijzen trappen aanbieden in de Regio Zeeland. Bij ons ben je aan het juiste adres en wij leveren en monteren de trap ook nog eens in Zeeland. Klik hier om direct een offerte op te vragen.