• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Zeeland

Trappen Zeeland

U bent in Zeeland op zoek naar een trap?

Doordat wij landelijk grootschalig trappen leveren, kunnen wij U tegen een zeer scherpe prijs een trap aanbieden in de regio Zeeland. Wij kunnen met trots zeggen, dat wij de specialist zijn op het gebied van trappen. Onze fabriek zit gevestigd in het Friese Heerenveen waar wij trappen maken in verschillende categorieën.

 

Houten Trappen
Design Trappen
Maatwerk Trappen
Klassieke Trappen

De mooiste trappen bij u in Zeeland

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij inmiddels een groot scala aan trappen gemaakt en geplaatst. Op onze inspiratiepagina staat een greep uit de trappen die wij kunnen maken.  Hier kunt u alvast ideeën opdoen voor wat u mooi vindt. Vindt u bepaalde elementen uit trappen mooi, dan kunnen wij deze elementen ook samenvoegen, zodat u een unieke trap krijgt.

 

Trappenmaat

De keuze voor Trappenmaat is de juiste keuze als u liever zelf aan de slag gaat met het samenstellen en monteren van uw trap. Trappenmaat is dé webshop van De Vries Trappen, hier kunt u in acht stappen al een trap op maat bestellen.

Ga naar Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij kunnen u tegen de scherpste prijzen trappen aanbieden in de Regio Zeeland. Bij ons bent u aan het juiste adres en wij leveren en monteren de trap ook nog eens in Zeeland. Klik hier om direct een offerte op te vragen.