• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Noord Holland

Trappen Noord Holland

Een nieuwe trap in Noord-Holland

Een nieuwe trap uitzoeken voor jouw woning of bedrijf in Noord-Holland. Een trap uitzoeken en samenstellen is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Het uitkiezen van een trap is wel iets waarbij je de juiste keuzes wilt maken. Zowel als het gaat om het design, maar zeker ook om zaken als gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met beide zaken helpen onze experts je graag.

We zijn niet gevestigd bij jou in Noord-Holland, maar we leveren wel trappen door heel Nederland. Ook in Noord-Holland zijn wij dagelijks te vinden.

Trap in elke gewenste stijl

Je kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat je daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de trapleuning van trap A, de stootborden van trap B en de overzettreden van trap C. En in ieder gewenste kleur.. Dat maakt dat jouw trap een uniek en gepersonaliseerd karakter krijgt.

Last van keuzestress hoef je nooit te hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij het maken van jouw keuzes.

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker

Inmeetservice

We maken jouw trap dus volledig op maat aan de hand van jouw wensen. Maar ook moet een trap natuurlijk fysiek in jouw Limburgse woning passen. Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat doen wij voor je. Handig, want zo weten we ook meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Liever renoveren?

Is jouw huidige trap toe aan vernieuwing? Of zijn bepaalde elementen versleten? Dan is renovatie een mooi alternatief voor een compleet nieuw trap. Bovendien ook nog goedkoper. De kwaliteit blijft altijd hetzelfde en dit garanderen wij door ons KOMO-keurmerk.

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk om een trap op maat te bestellen. De webshop staat vol handleidingen en instructies zodat je op een makkelijke manier de acht stappen in de configurator kan doorlopen.

Daarom De Vries Trappen

We maken alles zelf in onze trappenfabriek. Dat maakt dat we snel kunnen leveren. Verder regelen onze monteurs alles voor je. Zo ook het weghalen van jouw oude trap (mits aanwezig). Je bent van alles verzekerd van kwaliteit, dat bewijst ook het KOMO Keurmerk.

Tip: laat je goed adviseren

Een trap is in de meest gevallen geen impulsaankoop, maar iets waar de meeste mensen goed over nadenken.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons (tel: 0513 637 383) dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.