• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Friesland

Trappen Friesland

Een unieke trap in Friesland

Nieuwe trap nodig voor uw woning in het prachtige Friesland? Dan kiest u voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Want een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning. U kunt het ook gerust een blinkvanger noemen.

U vindt ons en onze trappenfabriek in Heerenveen. Hier maken we die unieke trap die u wilt. Omdat we alles zelf maken, kunnen we snel leveren!

Elke gewenste trap

U kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat u daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de stootborden van trap A en de leuning van trap B, maar dan wel een andere kleur. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt.

Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO Keurmerk weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die wij u beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

Houten trap in Eelderwolde
Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden -4
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 4

Maatwerk trappen in Friesland

Zoveel mensen, zoveel wensen. We smeden uw wensen en onze eindeloze mogelijkheden samen tot een trap die perfect aansluit bij wat u voor ogen had. Er is dus heel wat mogelijk en er zijn vele materialen om uit te kiezen, zoals (vuren)hout. Het spreekt voor zich dat we uw trap in Friesland op maat gemaakt leveren. Naast dat het bij uw wensen moet passen, moet het ook fysiek passen.

Inmeetservice

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Liever renoveren?

Is uw trap verder prima maar kunnen de stootborden bijvoorbeeld wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunnen we u ook gewoon helpen met renovatie. Dat is ook nog eens goedkoper dan wanneer u voor geheel nieuw kiest. Lees meer over onze traprenovaties.

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Barneveld bent u via de A28 en A38 binnen zo’n anderhalf uur bij ons. Of wij bij u. We maken alles zelf. Dat maakt dat we niet afhankelijk zijn van derden en we snel uw trap kunnen leveren.

Onze monteurs regelen verder alles voor u. Ook het weghalen van de oude trap (mits aanwezig) doen ze voor u. En u kunt verzekerd zijn van kwaliteit. Dat zeggen wij niet alleen, dat bewijst ook het KOMO Keurmerk, dat we bij ons dragen. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.