• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Friesland

Trappen Friesland

Een unieke trap in Friesland

Nieuwe trap nodig voor jouw (nieuwe) woning in het prachtige Friesland? Dan kies je voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Want een trap is een belangrijk onderdeel van jouw woning. Je kunt het ook gerust een blinkvanger noemen.

Je vindt ons en onze trappenfabriek in Heerenveen. Hier maken we die unieke trap die jij wilt. Omdat we alles zelf maken, kunnen wij kwaliteit garanderen.

Elke gewenste trap

Je kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat je daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de stootborden van trap A en de leuning van trap B, maar dan wel een andere kleur. Dat maakt dat jouw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt.

Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO Keurmerk weet jij zeker dat je de kwaliteit krijgt die wij jou beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
soorten trappen

Maatwerk trappen in Friesland

Zoveel mensen, zoveel wensen. We smeden jouw wensen en onze eindeloze mogelijkheden samen tot een trap die perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Er is dus heel wat mogelijk en er zijn vele materialen om uit te kiezen, zoals (vuren)hout. Het spreekt voor zich dat we jouw trap in Friesland op maat gemaakt leveren. Naast dat het bij jouw wensen moet passen, moet het ook fysiek passen.

Inmeetservice

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij je langs en meten zelf alles voor jou op. Ter plekke kunnen we je dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Jouw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Liever zelf bezig?

Steek zelf de handen uit de mouwen en ga zelf aan de slag met het bestellen van een trap op maat! Met onze webshop Trappenmaat maken wij dit mogelijk. In acht stappen kun je zelf een trap op maat samenstellen, bestellen en bij jou thuis laten afleveren!

Waarom De Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw in Friesland. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.