• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Friesland

Trappen Friesland

Een unieke trap in Friesland

Nieuwe trap nodig voor uw (nieuwe) woning in het prachtige Friesland? Dan kiest u voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Want een trap is een belangrijk onderdeel van uw woning. U kunt het ook gerust een blinkvanger noemen.

U vindt ons en onze trappenfabriek in Heerenveen. Hier maken we die unieke trap die u wilt. Omdat we alles zelf maken, kunnen wij kwaliteit garanderen.

Elke gewenste trap

U kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat u daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de stootborden van trap A en de leuning van trap B, maar dan wel een andere kleur. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt.

Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO Keurmerk weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die wij u beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

Open trap

Maatwerk trappen in Friesland

Zoveel mensen, zoveel wensen. We smeden uw wensen en onze eindeloze mogelijkheden samen tot een trap die perfect aansluit bij wat u voor ogen had. Er is dus heel wat mogelijk en er zijn vele materialen om uit te kiezen, zoals (vuren)hout. Het spreekt voor zich dat we uw trap in Friesland op maat gemaakt leveren. Naast dat het bij uw wensen moet passen, moet het ook fysiek passen.

Inmeetservice

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Liever zelf bezig?

Steek zelf de handen uit de mouwen en ga zelf aan de slag met het bestellen van een trap op maat! Met onze webshop Trappenmaat maken wij dit mogelijk. In acht stappen kunt u zelf een trap op maat samenstellen, bestellen en bij u thuis laten afleveren!

Waarom De Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw in Friesland. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.