• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap Leverancier Limburg

Trap Leverancier Limburg

De Vries Trappen is dé trap leverancier voor uw trap in Limburg.

De Vries Trappen levert haar trappen landelijk, zo zijn wij ook dé trap leverancier van Limburg. Wij kunnen u allerhande trappen bieden, of u nou een designtrap, houten trap of een renovatie van uw huidige trap wilt, Wij helpen u graag verder!

Met ruim 100 jaar aan ervaring durven wij te stellen dat we de specialist zijn in ontwerp en vervaardiging van kwalitatieve trappen.

Houten trappen van de trap leverancier in Limburg

Een houten trap geeft een mooi beeld in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende milieuvriendelijke houtsoorten. Uw stijl van uw eigen trap bepalen? robuust of elegant? Alles is mogelijk bij ons en we leveren het ook nog eens bij U in Limburg. Bekijk snel ons assortiment van houten trappen.

Design Trappen van de trap
leverancier in Limburg

Hout, glas, metaal, staal of misschien een combinatie van deze materialen? Het is geen probleem voor de trap leverancier in Limburg. Wij maken de mooiste design trappen voor u. Bekijk ons assortiment van design trappen en raak net zoals wij ook overtuigd. Wilt u meer informatie over ons of onze trappen? Of wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of ga naar ons offerte formulier. Dé trap leverancier in Limburg helpt u graag verder.