• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap Leverancier Limburg

Trap Leverancier Limburg

De Vries Trappen is dé trap leverancier voor jouw trap in Limburg.

De Vries Trappen levert haar trappen landelijk, zo zijn wij ook dé trap leverancier van Limburg. Wij kunnen jou allerhande trappen bieden, of je nou voor een simpele houten trap gaat of een trap met iets meer flair. Wij helpen je graag verder!

Met ruim 100 jaar aan ervaring durven wij te stellen dat we de trappenspecialist in Limburg zijn in ontwerp en vervaardiging van kwalitatieve trappen.

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker

Houten trappen van de trap leverancier in Limburg

Een houten trap geeft een mooi beeld in jouw woning. Bij ons kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende milieuvriendelijke houtsoorten. Jouw stijl van jouw eigen trap bepalen? Robuust of elegant? Alles is mogelijk bij ons en we leveren het ook nog eens bij jou in Limburg. Bekijk snel ons assortiment van houten trappen.

FSC®-gecertificeerd

De passie die wij voor trappen hebben, hebben wij ook voor moeder natuur. Met de productie van (houten) trappen belasten we daarom het milieu en de omgeving zo minimaal mogelijk. Met trots mag De Vries Trappen zich FSC®-certificeert noemen. Jouw voordeel? Een trap waarbij de natuur behouden is gebleven.

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk een eigen houten trap op maat te bestellen. Jouw trap wordt als een bouwpakket bij jou afgeleverd zodat jij thuis zelf de handen uit de mouwen kunt steken.

Meer weten over Trappenmaat

Onze trap-experts staan voor je klaar!

Wil je meer informatie over ons of onze trappen? Of wil je liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of ga naar ons offerte formulier. Dé trappenleverancier in Limburg helpt je graag verder.