• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap Leverancier Limburg

Trap Leverancier Limburg

De Vries Trappen is dé trap leverancier voor uw trap in Limburg.

De Vries Trappen levert haar trappen landelijk, zo zijn wij ook dé trap leverancier van Limburg. Wij kunnen u allerhande trappen bieden, of u nou een voor een simpele houten trap gaat of een trap met iets meer flair. Wij helpen u graag verder!

Met ruim 100 jaar aan ervaring durven wij te stellen dat we de specialist zijn in ontwerp en vervaardiging van kwalitatieve trappen.

Houten trappen van de trap leverancier in Limburg

Een houten trap geeft een mooi beeld in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende milieuvriendelijke houtsoorten. Uw stijl van uw eigen trap bepalen? Robuust of elegant? Alles is mogelijk bij ons en we leveren het ook nog eens bij u in Limburg. Bekijk snel ons assortiment van houten trappen.

FSC-gecertificeerd

De passie die wij voor trappen hebben, hebben wij ook voor moeder natuur. Met de productie van (houten) trappen belasten we daarom het milieu en de omgeving zo minimaal mogelijk. Met trots mag De Vries Trappen zich FSC certificeert noemen. Uw voordeel? Een trap waarbij de natuur behouden is gebleven.

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk een eigen houten trap op maat te bestellen. Uw trap wordt als een bouwpakket bij u afgeleverd zodat u thuis zelf de handen uit de mouwen kunt steken.

Meer weten over Trappenmaat

Onze trap-experts staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie over ons of onze trappen? Of wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of ga naar ons offerte formulier. Dé trappenleverancier in Limburg helpt u graag verder.