• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap Leverancier Groningen

Trap Leverancier Groningen

De trappen leverancier van Groningen

Als grootste trappenfabriek van Noord Nederland leveren wij veel trappen in de provincie Groningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou een gedegen advies geven voor een trap in jouw huis of bedrijfspand.

De Vries Trappen is bereikbaar in heel Nederland

Omdat wij gevestigd zitten in Noord Nederland is het helemaal eenvoudig voor ons om bij jou in Groningen langs te komen. Daar komt nog eens bij dat jij op onze website al een heel goed idee kunt krijgen van hoe het product er uit moet komen te zien door de ontwerpmodule. Ook onze online showroom kan je wellicht een goed idee geven van onze producten.

dichte trappenKlassieke trappen
dichte trappenHouten Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
dichte trappenDesign Trappen

Liever zelf klussen?

Misschien ben je meer iemand die zelf aan de slag gaat met het monteren van jouw trap. Met onze webshop Trappenmaat is dit mogelijk. Stel in 8 stappen jouw droomtrap samen in onze configurator en laat deze vervolgens bij jou thuis bezorgen. Je kunt dan zelf aan de slag met de montage. Jouw trap wordt namelijk in een bouwpakket bij jou thuis afgeleverd.

Ga naar Trappenmaat

Wij leveren jouw trap in Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe trap die helemaal past bij jouw interieur? Dat is geen enkel probleem voor De Vries Trappen. Al meer dan 100 jaar hebben wij ervaring in het produceren én monteren van trappen, ook in Groningen. Benieuwd geworden naar de verschillende trappen in onze showroom? Maak een afspraak om langs te komen en te praten met één van onze adviseurs. Wil je meer informatie over ons of onze trappen? Of wil je liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of ga naar ons offerte formulier. Wij helpen jou graag verder.