• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap Leverancier Groningen

Trap Leverancier Groningen

De trappen leverancier van Groningen

Als grootste trappenfabriek van Noord Nederland leveren wij veel trappen in de provincie Groningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven voor een trap in uw huis of bedrijfspand.

De Vries Trappen is bereikbaar in heel Nederland

Omdat wij gevestigd zitten in noord Nederland is het helemaal eenvoudig voor ons om bij u in Groningen langs te komen. Daar komt nog eens bij dat u op onze website al een heel goed idee kunt krijgen van hoe u product er uit moet komen te zien door de ontwerpmodule. Ook onze online showroom kan u wellicht een goed idee geven van onze producten.

Klassieke trappen
Houten Trappen
Maatwerk Trappen
Design Trappen

Liever zelf klussen?

Misschien bent u meer iemand die zelf aan de slag gaat met het monteren van uw trap. Met onze webshop Trappenmaat is dit mogelijk. Stel in 8 stappen uw droomtrap samen in onze configurator en laat deze vervolgens bij u thuis bezorgen. U kunt dan zelf aan de slag met de montage. Uw trap wordt namelijk in een bouwpakket bij u thuis afgeleverd.

Ga naar Trappenmaat

Wij leveren uw trap in Groningen

Bent u op zoek naar een nieuwe trap die helemaal past bij uw interieur? Dat is geen enkel probleem voor De Vries Trappen. Al meer dan 100 jaar hebben wij ervaring in het produceren én monteren van trappen, ook in Groningen. Benieuwd geworden naar de verschillende trappen in onze showroom? Maak een afspraak om langs te komen en te praten met één van onze adviseurs. Wilt u meer informatie over ons of onze trappen? Of wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of ga naar ons offerte formulier. Wij helpen u graag verder.