• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap kopen Groningen

Trap kopen Groningen

Nieuw trap kopen in regio Groningen

Nieuwe trap nodig voor jouw woning (of bedrijf) in Groningen of in de buurt van Groningen (stad)? Jij wilt graag kwaliteit, maar ook design, want een trap is wel een zeer belangrijk onderdeel van jouw woning. Bij De Vries Trappen kunnen we dan ook elke gewenste trap voor je maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijskwaliteitsverhouding.

Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen en wij leveren en monteren onze trappen door heel Nederland. Groningen is voor ons ook nog eens om de hoek.

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Doe alvast inspiratie op in onze online showroom, waar een klein gedeelte van onze trappen te zien is.

Trappenmaat

Heb je al eens gehoord van onze webshop Trappenmaat? Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk om online een houten trap op maat te bestellen. Moeilijk? Nee hoor! Je wordt door middel van handleidingen en instructies door de acht verschillende stappen geleid.

Meer weten over Trappenmaat

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen dus vanuit Groningen ben  je via de A7 binnen zo’n 45 minuten bij ons of wij bij jou. Omdat we alles zelf voor jou maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we jouw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij jou thuis in Groningen, nadat ze eerst de oude trap hebben weggehaald mits deze aanwezig is. We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk houdt in dat wij echt de kwaliteit leveren die we jou hebben beloofd.

Een trap kopen is waarschijnlijk niet iets wat je dagelijks doet. En omdat een trap een belangrijk element in jouw woning is, is het van belang dat je de juiste beslissingen maakt met het kiezen van jouw trap. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je adviseren

Belangrijk is dan ook om je uitgebreid te laten adviseren door onze vakmensen. Bijvoorbeeld over welk houtsoort (mocht je voor een houten trap willen gaan of in ieder geval een met houten onderdelen) het beste past bij jouw wensen. Of hoe je een trap vooral ook veilig kunt maken voor de kinderen. Neem gerust eens contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken of om langs te komen in onze showroom.