• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap kopen Groningen

Trap kopen Groningen

Nieuw trap kopen in regio Groningen

Nieuwe trap nodig voor uw woning in Groningen of in de buurt van Groningen (stad)? Dan kiest u voor kwaliteit, maar zeker ook voor het design. Want een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning. Een eye catcher, zeg maar. Bij De Vries Trappen kunnen we dan ook elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijskwaliteitsverhouding.

We zijn gevestigd in Heerenveen en dus zijn we zo bij u in Groningen. We leveren in heel Nederland.

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Doe alvast inspiratie op:

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Barneveld bent u via de A28 en A38 binnen zo’n anderhalf uur bij ons of wij bij u. Omdat we alles zelf voor u maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we uw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij u thuis in Barneveld, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.

Een trap kopen is niet iets wat u dagelijks doet. En omdat het dus ook een heel prominent aanwezig is in uw, wilt u wel echt de juiste keuze maken.

Laat u adviseren

Qua design, maar ook qua materiaalkeuze. Belangrijk is dan ook om u uitgebreid te laten adviseren door onze vakmensen. Bijvoorbeeld over welk houtsoort (mocht u voor een houten trap willen gaan of in ieder geval een met houten onderdelen) het beste past bij uw wensen. Of hoe je een trap vooral ook veilig kunt maken voor de kinderen. Bel ons gerust eens voor al uw vragen en het inwinnen van advies.