• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap kopen Groningen

Trap kopen Groningen

Nieuw trap kopen in regio Groningen

Nieuwe trap nodig voor uw woning (of bedrijf) in Groningen of in de buurt van Groningen (stad)? U wilt graag kwaliteit, maar ook design, want een trap is wel een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Bij De Vries Trappen kunnen we dan ook elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijskwaliteitsverhouding.

Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen en wij leveren en monteren onze trappen door heel Nederland. Groningen is voor ons ook nog eens om de hoek.

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Doe alvast inspiratie op in onze online showroom, waar een klein gedeelte van onze trappen te zien is.

Trappenmaat

Heeft u al eens gehoord van onze webshop Trappenmaat? Trappenmaat maakt het voor iedereen mogelijk om online een houten trap op maat te bestellen. Moeilijk? Nee hoor! U wordt door middel van handleidingen en instructies door de acht verschlilende stappen geleid.

Meer weten over Trappenmaat

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen dus vanuit Groningen bent u via de A7 binnen zo’n 45 minuten bij ons of wij bij u. Omdat we alles zelf voor u maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we uw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij u thuis in Groningen, nadat ze eerst de oude trap hebben weggehaald mits deze aanwezig is. We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk houdt in dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.

Een trap kopen is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet. En omdat een trap een belangrijk element in uw woning is, is het van belang dat u de juiste beslissingen maakt met het kiezen van uw trap. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Laat u adviseren

Belangrijk is dan ook om u uitgebreid te laten adviseren door onze vakmensen. Bijvoorbeeld over welk houtsoort (mocht u voor een houten trap willen gaan of in ieder geval een met houten onderdelen) het beste past bij uw wensen. Of hoe je een trap vooral ook veilig kunt maken voor de kinderen. Neem gerust eens contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken of om langs te komen in onze showroom.