• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Meewerkstage Communicatie 2024

Meewerkstage Communicatie 2024

Ben jij een enthousiaste hbo-student die op zoek is naar een uitdagende en creatieve stage? Wil jij ervaring opdoen in de dynamische wereld van marketing en communicatie? Kom dan stagelopen bij De Vries Trappen! Wij bieden verschillende mogelijkheden om het marketingteam te ondersteunen bij de activiteiten voor onze diverse labels. Ontdek waar jouw interesses en kwaliteiten liggen en ga hiermee aan de slag in de praktijk! Vanaf september 2024 hebben wij weer plek op onze marketingafdeling.

Video marketing- en communicatiestage bij De Vries Trappen

Benieuwd wat je tijdens een meewerkstage allemaal kunt doen bij ons? Bekijk dan onderstaande video!

Wat ga je doen?

Als meewerk stagiair(e) ondersteun je de marketingafdeling met diverse taken. Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kijken we wat het beste bij jou past. Onze marketingafdeling houdt zich onder andere bezig met:

 • Content strategie + creatie: het bedenken en realiseren van content voor de website en social mediakanalen van De Vries Trappen, Trappenmaat, Next Step Traprenovatie en Harryvan Kozijnen.
 • Teksten schrijven: blogs, projectpagina’s, vacatures, interviews, SEO-teksten, nieuwsbrieven, etc.
 • Vormgeving: het opmaken van advertenties, social media posts, brochures, folders, etc.
 • E-mail marketing
 • Online vindbaarheid (SEO, SEA)
 • Interne communicatie

Er lopen altijd verschillende projecten waar jij een steentje aan bij kunt dragen.

Wie ben jij?

 • Je volgt een hbo-opleiding Communicatie of iets in diezelfde richting;
 • Je bent ondernemend, leergierig, enthousiast, creatief en commercieel;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar;
 • Je bent in staat om naar Heerenveen te komen.

Onze marketingafdeling is gevestigd in Heerenveen. Hier hebben we een werkplek voor je, maar in overleg behoort een dag thuiswerken ook tot de mogelijkheden. We zijn met het OV bereikbaar, maar in het bezit zijn van een autorijbewijs is een pré; hierdoor kun je verschillende projecten bezoeken wat je stage natuurlijk nog leuker maakt! Kennis van WordPress, het Adobe pakket en/of Canva is een pré.

Wat bieden we jou?

We bieden je een stageperiode waarin je niet alleen veel kunt leren en groeien, maar waarin jouw ideeën ook op waarde worden geschat. Als jij een goed idee hebt en dat kunt onderbouwen, waarom zouden we dat dan niet daadwerkelijk uitvoeren? We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en innovatieve ideeën worden gestimuleerd. Daarnaast bieden wij ook stagevergoeding: 500,- in de maand + reiskostenvergoeding.

Over ons

Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in huis, bij De Vries Trappen maken wij van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Door onze innovatieve producten en dienstverlening lopen wij voorop in onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld Next Step traptreden ontwikkeld, de sterkste en meest slijtvaste traptreden die op dit moment gemaakt worden. We maken hiervan complete treden voor nieuwe trappen, maar ook overzettreden om bestaande trappen mee te renoveren. Ook zijn wij in 2019 gestart met een webshop die de mogelijkheid biedt om online een trap op maat te bestellen.

Wanneer je stage loopt bij De Vries Trappen werk je niet alleen aan marketingactiviteiten voor ons, maar ook voor onze webshop Trappenmaat, renovatietak Next Step Traprenovatie en zusterbedrijf Harryvan Kozijnen. Enorm veelzijdig dus!

Bedrijfscultuur

Bij De Vries Trappen werk je met ambitieuze professionals die allemaal een liefde voor het product delen, en die aan het eind van de dag gezellig een drankje met elkaar drinken. We doen ook leuke activiteiten samen, zoals bijvoorbeeld samen sporten. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en innovatieve ideeën worden gestimuleerd. We vinden het belangrijk dat je veel leert, maar vooral dat je met plezier bij ons stage loopt.

Hoewel we ook heel serieus kunnen zijn en graag onze kennis en kunde m.b.t. trappen met onze partners en klanten delen, zijn ook ludieke acties typisch De Vries Trappen. Zo lieten we bijvoorbeeld bloedserieus zien hoe je een work-out kunt doen op je trap in een video over trappentraining. Maarre, die video werd wel gepubliceerd op 1 april natuurlijk 😉

Solliciteren op deze functie?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Headerfoto:
Designed by rawpixel.com / Freepik