• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | 40-tal vakantiewoningen in Exloo

Project | 40-tal vakantiewoningen in Exloo

Vakantiewoningen

In opdracht van bouwbedrijf Koenen uit Emmen hebben wij trappen geplaatst in een 40-tal vakantiewoningen in Exloo. Het bouwbedrijf werkt momenteel aan de laatste fase woningen waarin ook onze trappen geplaatst zullen worden.

 

 

Familieresort Puur Exloo

In het Drentse Exloo wordt een luxe vakantiepark gebouwd met een 40-tal luxe vakantievilla’s. De 1e fase van de woningen wordt momenteel al verhuurd als vakantiewoning. De 2e fase van de woningen wordt momenteel gebouwd door Bouwbedrijf Koenen. De woningen onderscheiden zich door de hoogwaardige bouwkwaliteit. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsarme bouwmaterialen. De prachtige glazen gevel aan de voorzijde geeft een mooie lichtinval in de huizen.

Het park beschikt over 6 tot 10-persoons villa’s die allemaal voorzien zijn van een eigen welnessruimte. Momenteel is de laatste fase van de vakantiewoningen in de verkoop en zijn er nog een paar woningen beschikbaar.

Moderne trappen

Bij een luxe vakantievilla horen luxe trappen. De trappen in de woningen zijn onderkwart trappen die uitgevoerd zijn met eikenhouten treden. De treden zijn voorzien van een antislip-strip, om de kans op uitglijden te verkleinen. De eikenhouten treden zijn bewerkt met een matte lak om beschadigingen te voorkomen. Bij de leuningen is er gekozen voor een luxe sleutelgat-profiel.

 

Exloo trap

Unesco Global Geopark

Het familieresort bevindt zich in hartje Drenthe en is omring door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Het gebied rondom Exloo dateert uit de vroegste ijstijd en heeft sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark. De schitterende huizen met de mooie trappen en de prachtige omliggende natuur zorgen ervoor dat dit luxe familiepark zeker een bezoekje waard is.