• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Bij De Vries Trappen kunnen wij u niet alleen helpen aan een nieuwe trap maar ook aan een traprenovatie. Voor traprenovaties hebben wij Next Step ontwikkeld, een goed voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid. Next Step wordt door ons toegepast als nieuwe traptreden in onze houten trappen. Daarnaast voeren wij ook traprenovaties uit met overzettreden die bestaan uit een vuren kern en een HPL toplaag. Dit wordt gedaan door Next Step Traprenovatie. Op deze pagina vertellen we wat meer over de kosten traprenovatie.

Waarom een traprenovatie?

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf gezet moet worden. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als uw tijdens het onderhoud de trap wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step Traprenovatie kiezen? Next Step renoveert uw trap binnen één dag, zo kunt u de trap snel weer gebruiken. De trap is stijlvol door de keuze uit achttien verschillende designs , veilig door de antislip-laag en onderhoudsvrij. U hoeft de trap dus geen onderhoudsbeurt meer te geven. Hierdoor garanderen wij 20 jaar garantie op de trap.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen uit woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie, maar ook bedrijfspanden. Wanneer u een trap wil renoveren in een bedrijfspand bent u ook aan het juiste adres bij Next Step.

Meer informatie

Traprenovatie door Next Step

De overzettreden die door Next Step gebruikt worden tijdens de traprenovatie, zijn bekleed met een unieke HPL toplaag die meerdere voordelen heeft. Antislip strips zijn overbodig door de antislip coating die in de toplaag is verwerkt. Zo kunt u veilig op sokken de trap af. U hoeft niet meer bang te zijn om te trap te beschadigen met bijvoorbeeld gemorste koffie, simpel weg een doekje erover en de trap is weer zo goed als nieuw. De trap kan goed tegen een stootje. Met de uitgebreide basiscollectie kunt u kiezen voor een robuuste betonlook of wellicht past een natuurlijke houttint beter bij u. Zo heeft ieder huis een trap die past bij het interieur. Twijfelt u over het design? Neem een kijkje in de showroom van Next Step gevestigd in Kampen, hier kunt u ook zien welke invloed het design heeft op de kosten traprenovatie.

Werkwijze

Nadat u een offerte heeft ontvangen van Next Step over de kosten traprenovatie waar u akkoord mee bent gegaan, gaan zij gelijk voor u aan de slag. Next Step maakt een afspraak met u, en binnen veertien dagen is de trap gereed om geleverd te worden. De trap wordt binnen één dag geplaatst. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft. Wanneer de traprenovatie klaar is, kijken de monteurs samen met u nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent.

Traprenovatie kosten

Wat zijn nou de kosten van een traprenovatie is bij Next Step? Een traprenovatie bij Next step is te realiseren vanaf €2.685,- dit is inclusief btw. De betaling van de kosten traprenovatie kan achteraf via een factuur of direct met de PIN. Lees meer over de werkwijze van Next Step.

Tijdelijk: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Next Step heeft regelmatig leuke acties, de tijdelijke actie van dit moment is: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Lees meer over ledverlichting