• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Voor zowel nieuwe traptreden als overzettreden voor traprenovaties hebben wij Next Step ontwikkeld, een goed voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid. De traprenovaties worden uitgevoerd met overzettreden die bestaan uit een vuren kern en een HPL toplaag. Dit wordt gedaan door onze dochteronderneming Next Step Traprenovatie. Op deze pagina vertellen we wat meer over de kosten traprenovatie.

Waarom een traprenovatie?

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf gezet moet worden. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als uw tijdens het onderhoud de trap wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step Traprenovatie kiezen? Next Step renoveert uw trap binnen één dag, zo kun je de trap snel weer gebruiken. De trap is stijlvol door de keuze uit achttien verschillende designs , veilig door de antislip-laag en onderhoudsvrij. Je hoeft de trap dus geen onderhoudsbeurt meer te geven. Hierdoor garanderen wij 20 jaar garantie op de trap.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen uit woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie, maar ook bedrijfspanden. Wanneer je een trap wil renoveren in een bedrijfspand bent je ook aan het juiste adres bij Next Step.

Meer informatie

Traprenovatie door Next Step

De overzettreden die door Next Step gebruikt worden tijdens de traprenovatie, zijn bekleed met een unieke HPL toplaag die meerdere voordelen heeft. Antislip strips zijn overbodig door de antislip coating die in de toplaag is verwerkt. Zo kun je veilig op sokken de trap af. Je hoeft niet meer bang te zijn om te trap te beschadigen met bijvoorbeeld gemorste koffie, simpel weg een doekje erover en de trap is weer zo goed als nieuw. De trap kan goed tegen een stootje. Met de uitgebreide basiscollectie kun je kiezen voor een robuuste betonlook of wellicht past een natuurlijke houttint beter bij jou. Zo heeft ieder huis een trap die past bij het interieur. Twijfel je over het design? Neem een kijkje in de showroom van Next Step gevestigd in Emmeloord, hier kun je ook zien welke invloed het design heeft op de kosten traprenovatie.

Werkwijze

Nadat je een offerte hebtt ontvangen van Next Step over de kosten traprenovatie waar je akkoord mee bent gegaan, gaan zij gelijk voor je aan de slag. Next Step maakt een afspraak met jou, en binnen veertien dagen is de trap gereed om geleverd te worden. De trap wordt binnen één dag geplaatst. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat je er zo weinig mogelijk last van heeft. Wanneer de traprenovatie klaar is, kijken de monteurs samen met jou nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent.

Traprenovatie kosten

Wat zijn nou de kosten van een traprenovatie is bij Next Step? Een traprenovatie bij Next step is te realiseren vanaf €3000,- dit is inclusief btw. De betaling van de kosten traprenovatie kan achteraf via een factuur of direct met de PIN. Lees meer over de werkwijze van Next Step.

Gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Next Step heeft regelmatig leuke acties, zoals bijvoorbeeld gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Lees meer over ledverlichting