• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Groningen

Trappen Groningen

Op zoek naar een trap in Groningen

Wist je dat wij jouw trap in Groningen kunnen leveren en monteren? De Vries Trappen levert haar trappen landelijk en onze monteurs zijn wekelijks in de provincie Groningen te vinden. Vanuit onze vestiging in Heerenveen kunnen wij binnen een halfuur bij jou in Groningen zijn.  Of je nu op zoek bent naar een simpele houten trap of een exclusieve designtrap, wij draaien nergens onze hand voor om. Wij kunnen jou trappen aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Soorten trappen

Heb je al helemaal voor ogen, wat voor trap je zoekt of zit je nog in de oriëntatiefase? Wij denken graag met jou mee en kunnen met onze ruime ervaring gedegen adviezen geven. In onze showroom kunnen hebben wij allerhande trappen en leuningen staan, die je op afspraak in het echt kunt komen bekijken en belopen uiteraard. Wil je thuis alvast even oriënteren? Op onze inspiratiepagina staat een kleine greep uit de trappen die door ons gemaakt zijn.

dichte trappen
dichte trappen
dichte trappen
Klassieke trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland

Een trap naar wens in Groningen

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor jou in Groningen. Voor welke stijl je ook gaat, wij helpen je graag bij jouw keuze! Bekijk onze projecten of maak direct online een afspraak.

Zelf een houten trap samenstellen?

Heb je meer interesse in het zelf samenstellen en monteren van een nieuwe trap? Dan is onze webshop Trappenmaat misschien iets voor jou. Binnen 8 stappen kun je al een trap op maat bestellen.

Meer weten over Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Groningen. Kortom bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in de regio Groningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.