• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Groningen

Trappen Groningen

Op zoek naar een trap in Groningen

Wist u dat wij uw trap in Groningen kunnen leveren en monteren? De Vries Trappen levert haar trappen landelijk en onze monteurs zijn wekelijks in de provincie Groningen te vinden. Vanuit onze vestiging in Heerenveen kunnen wij binnen een halfuur bij U in Groningen zijn.  Of u nu op zoek bent naar een simpele houten trap of een exclusieve designtrap, wij draaien nergens onze hand voor om. Wij kunnen u trappen aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Soorten trappen

Heeft u al helemaal voor ogen, wat voor trap u zoekt of zit u nog in de oriëntatiefase? Wij denken graag met u mee en kunnen met onze ruime ervaring gedegen adviezen geven. In onze showroom kunnen hebben wij allerhande trappen en leuningen staan, die u op afspraak in het echt kunt komen bekijken en belopen uiteraard. Wilt u zich thuis alvast even oriënteren? Op onze inspiratiepagina staat een kleine greep uit de trappen die door ons gemaakt zijn.

Een trap naar wens in Groningen

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Groningen. Voor welke stijl u ook gaat, wij helpen u graag bij uw keuze! Bekijk onze projecten of maak direct online een afspraak.

Zelf een houten trap samenstellen?

Heeft u meer interesse in het zelf samenstellen en monteren van een nieuwe trap? Dan is onze webshop Trappenmaat misschien iets voor u. Binnen 8 stappen kunt u al een trap op maat bestellen.

Meer weten over Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Groningen. Kortom bij De Vries Trappen bent u aan het juiste adres voor een trap in de regio Groningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.