• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Ruimtebesparende trap

Ruimtebesparende trap

Is er beperkte ruimte beschikbaar voor een trap? Overweeg dan om een ruimtebesparende trap te laten plaatsen. Dit is ideaal voor wanneer er bijvoorbeeld een klein trapgat aanwezig is.

Ruimtebesparende grondvormen

Een steektrap is niet ruimtebesparend maar het biedt wel meer ruimte onder de trap voor bijvoorbeeld een trapkast. Via Trappenmaat, onderdeel van De Vries Trappen, kunnen er eveneens veel verschillende ruimtebesparende trappen besteld worden. Vervolgens kan de klant deze zelf in elkaar zetten. Een greep uit het aanbod:

We denken graag mee over de verschillende mogelijkheden op het gebied van landelijke trappen. Bij De Vries Trappen streven we naar trappen die aan alle wensen voldoen. Voor een groter bouwproject zit je ook goed bij ons. Dankzij onze geavanceerde machines, technieken en kennis is het geen probleem om seriematige trappen te leveren

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

Modern, design of toch klassiek?

Een voordeel van De Vries Trappen is de verschillende designs of houtsoorten die mogelijk zijn. Daarnaast profiteert de klant van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek én persoonlijke service. Of je nu honderden exemplaren nodig hebt of juist die ene unieke blikvanger zoekt, je zit altijd goed bij De Vries Trappen.

Een moderne trap kenmerkt zich door de strakke lijnen, rechte vormen en robuust materiaalgebruik. Ook voor een moderne ruimtebesparende trap ben je aan het juiste adres. Klassieke trappen zijn eveneens een goede toevoeging aan het interieur dankzij de luxe uitstraling en sfeer. Een échte eyecatcher is een houten design trap. Deze wijken standaard af in vorm, materiaal en afwerking. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden op het gebied van een ruimtebesparende trap van hout.

Inspiratie voor plaatsbesparende trappen

Benieuwd naar voorbeelden van trappen? Door de jaren heen hebben wij veel voorbij zien komen, bekijk dus gerust het overzicht op onze inspiratiepagina. We helpen je graag door te adviseren en alle vragen te beantwoorden. Wij komen daarnaast persoonlijk langs met onze inmeetservice, wanneer het een plaatsbesparende trap betreft die door ons geplaatst wordt.

Ruimtebesparende trap
Ruimtebesparende trap
Ruimtebesparende trap

Ruimtebesparende zoldertrap

Een ruimtebesparende zoldertrap is de perfecte oplossing om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je zolder. Vaak is de ruimte op zolders beperkt en vereist het installeren van een traditionele trap veel kostbare vierkante meters.

Met een ruimtebesparende zoldertrap kun je echter genieten van gemakkelijke toegang tot je zolder zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte. Wil je meer weten over een ruimtebesparende zoldertrap? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ruimtebesparende trap kopen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van één of meerdere ruimtebesparende trappen? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan bij De Vries Trappen. Vul de wensen in en wij komen bij je terug met de specifieke kosten. Een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers of dealers.