• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Ruimtebesparende trap

Ruimtebesparende trap

Is er beperkte ruimte beschikbaar voor een trap? Overweeg dan om een ruimtebesparende trap te laten plaatsen. Dit is ideaal voor wanneer er bijvoorbeeld een klein trapgat aanwezig is

Een ruimtebesparende trap van hout

De Vries Trappen is de specialist op het gebied van ruimtebesparende trappen van hout. Er wordt vaak voor dit type trap gekozen wanneer een woonruimte weinig ruimte biedt. De ruimtebesparende trap heeft veel minder ruimte nodig omdat er bijvoorbeeld een hoge optrede is (de verticale afstand tussen opeenvolgende treden). Of er wordt gekozen voor een draaitrap. Op die manier is er vaak ruimte beschikbaar onder de trap voor een kapstok of opberghok.

Een steektrap is niet ruimtebesparend maar het biedt wel meer ruimte onder de trap voor bijvoorbeeld een trapkast. Via Trappenmaat, onderdeel van De Vries Trappen, kunnen er eveneens veel verschillende ruimtebesparende trappen besteld worden. Vervolgens kan de klant deze zelf in elkaar zetten. Een greep uit het aanbod:

We denken graag mee over de verschillende mogelijkheden op het gebied van landelijke trappen. Bij De Vries Trappen streven we naar trappen die aan alle wensen voldoen. Voor een groter bouwproject zit je ook goed bij ons. Dankzij onze geavanceerde machines, technieken en kennis is het geen probleem om seriematige trappen te leveren.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

Modern, design of toch klassiek?

Een voordeel van De Vries Trappen is de verschillende designs die mogelijk zijn. Daarnaast profiteert de klant van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek en persoonlijke service. Of je nu honderden exemplaren nodig hebt of juist die ene unieke blikvanger zoekt, je zit altijd goed bij De Vries Trappen.

Een moderne trap kenmerkt zich door de strakke lijnen, rechte vormen en robuust materiaalgebruik. Ook voor een moderne ruimtebesparende trap ben je aan het juiste adres. Klassieke trappen zijn eveneens een goede toevoeging aan het interieur dankzij de luxe uitstraling en sfeer. Een échte eyecatcher is een houten design trap. Deze wijken standaard af in vorm, materiaal en afwerking. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden op het gebied van houten ruimtebesparende trappen.

Laat je inspireren

Benieuwd naar voorbeelden van trappen? Door de jaren heen hebben wij veel voorbij zien komen, bekijk dus gerust het overzicht op onze inspiratiepagina. We helpen je graag door te adviseren en alle vragen te beantwoorden. Wij komen daarnaast persoonlijk langs met onze inmeetservice, wanneer het een maatwerk trap betreft die door ons geplaatst wordt.

Ruimtebesparende trap
Ruimtebesparende trap
Ruimtebesparende trap

Een ruimtebesparende trap kopen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van één of meerdere ruimtebesparende trappen? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan bij De Vries Trappen. Vul de wensen in en wij komen bij je terug met de specifieke kosten. Een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers of dealers.

Zelf een ruimtebesparende trap plaatsen

Zelf een ruimtebesparende trap samenstellen? Bestel dan een bouwpakket via ons dochterbedrijf Trappenmaat. In de configurator kun je alle wensen invoeren. Denk bijvoorbeeld aan bijpassende traptreden, trapleuningen, balusters en zelfs ledverlichting. Het bouwpakket wordt aan huis bezorgd, waarna je zelf een ruimtebesparende trap van hout kunt realiseren.