• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuws / Top 10 meest bekeken trappen | nr. 6-10

Top 10 meest bekeken trappen | nr. 6-10

23 maart 2020

Trappen zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, opvallend, subtiel, strak of met veel sierwerk. Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Toch is er een aantal trappen dat bij veel mensen in de smaak vallen. Wij zetten daarom de top 10 meest geliefde trappen van onze website voor je op een rijtje. Op onze inspiratiepagina zijn dit de trappen waarop het meest wordt geklikt. We beginnen met de nummers 6 tot en met 10!

10. Montreal

De eiken bloktreden in de Montreal lijken echt gemaakt voor deze trap. Ze passen bij het strakke geheel van het interieur en de andere delen van de trap, zoals de rvs-muurleuning en de houten paneelbomen. Over de houten paneelbomen is een op maat gemaakte dekregel geplaatst, die doorloopt in de vloerhekken op de eerste verdieping.

bloktrap
bloktrap

9. Kopenhagen

De trap Kopenhagen is voorzien van prachtige Z-profiel treden. De eikenhouten treden zijn behandeld met whitewash, wat altijd een prachtig resultaat oplevert met deze houtsoort. Een bijkomend voordeel van Z-profiel treden is het grote loopoppervlak, wat bijdraagt aan een goede beloopbaarheid van de trap! Al deze opvallende kenmerken zorgen voor een prachtig totaalplaatje en is daarom ook een favoriet onder de bezoekers van de website.

dichte trappen

8. Bari

Ook de Bari trap heeft een plek gekregen in deze lijst. Wellicht heeft de trap dit te danken aan de duurzame treden. Deze trap is namelijk uitgevoerd met Next-Step treden, die voorzien zijn van een HPL-toplaag. Hierdoor zijn de treden niet alleen kras-en slijtvast, maar ook nog veilig door een antisliplaag. De leuningen van de trap zijn kantig en meelopend met de boom. Balustrades en hekken zijn uitgevoerd met een platte baluster. Eenvoud, strak en stijl kenmerken daarom deze tijdloze eyecatcher.

7. Oslo

Trap Oslo is een prachtige bloktrap met een Scandinavisch karakter. Het Scandinavische interieur kenmerkt zich net als trap Oslo door veel hout en strakke ontwerpen. Eén van de trends van dit jaar is hout en staal en daarom is behoort de trap thuis in dit rijtje.Trap Oslo is uitgevoerd met gevingerlast hardhout, waardoor er veel kleurverschil in de treden zichtbaar is. De treden van deze bloktrap hebben een ingefreesde RVS-slijtstrip. De dunne stalen balusters in combinatie met de robuuste spillen maken van deze trap een prachtig geheel.

6. Medellín

Deze eikenhouten bordestrap heeft Zuid-Amerikaanse invloeden en is een blikvanger bij binnenkomst. Deze sierlijke en opvallende trap is daarom ook een trap die veel mensen graag in hun eigen woning willen. Onze trap Medellín is gemaakt van prachtig eikenhout dat de kleur “Concrete Grey” draagt. De spillen kunnen je bekend voorkomen van onze trap Las Palmas, maar door de sierlijke spijlen krijgt de trap een eigen karakter!

luxe trap
siertrappen
soorten trappen
Bekijk meer trappen op de inspiratiepagina