• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Siertrappen

Siertrappen

Voor een elegante houten siertrap ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Kies uit vele soorten siertrappen, van klassiek tot modern. Onze trappen zijn hierdoor een prachtige aanvulling op het interieur.

Een siertrap op maat

Een siertrap hoort natuurlijk een heuse blikvanger in het interieur te zijn. Dankzij de veelzijdige opties zit er voor iedere wens wel iets bij. Een stijlvolle keuze is bijvoorbeeld een spiltrap. Dit is een type wenteltrap die een robuust en ruimtelijk gevoel creëert. Daarnaast neemt het minder ruimte in beslag dan een steektrap of halfslag trap. Een groot hoogteverschil overbruggen is voor de spiltrap geen probleem.

Een siertrap hoeft niet uitsluitend een wenteltrap te zijn. Het kan ook bijvoorbeeld een steektrap, halfslag trap of bordestrap zijn. Daarnaast kunnen siertrappen zowel open als dicht zijn. Het toevoegen van stootborden heeft voor- als nadelen. Het geeft een isolerende werking voor geluid en warmte. Aan de andere kant laat een open trap meer licht door en is het makkelijker te onderhouden.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

De mooiste houten siertrappen

Een houten siertrap kan besteld worden in verschillende stijlen. Hout is het perfecte materiaal om extra sfeer en warmte in een ruimte te creëren. Je kunt dan denken aan een klassieke trap met rustiek eiken of Amerikaans noten. Een elegante upgrade voor een houten siertrap is het toevoegen van ledverlichting. Dit kan bijvoorbeeld bevestigd worden aan de onderkant van de traptreden. In de avond is de siertrap hierdoor ook een échte eyecatcher!

Wat voor de een sierlijk is, geldt voor een ander misschien weer niet. Vandaar dat moderne trappen ook een stijlvolle toevoeging aan een interieur kunnen zijn. Er kan eindeloos gecombineerd worden met materialen en kleuren. Een moderne trap met rechte vormen, strakke lijnen en robuust hout geeft een warme uitstraling. Ook betonlook siertrappen zijn een populaire trend tegenwoordig.

Design trappen zijn eveneens bij uitstek geschikt als siertrap. Deze bijzonder vormgegeven trappen wijken af in vorm, materiaal en afwerking. Ze zorgen ervoor dat iedereen er even twee keer naar kijkt.

Halfslag trap
Siertrap

Onze inspiratiepagina

Zoals je hebt kunnen zien biedt De Vries Trappen verschillende soorten trappen. We kunnen ons voorstellen dat er misschien nog vragen zijn. Neem gerust contact op met De Vries Trappen. In de tussentijd kan er door de vele voorbeelden gescrold worden op onze inspiratiepagina.

De Vries Trappen is gevestigd in het Friese Heerenveen en levert door heel Nederland. Het proces wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan. Na de montage profiteert de klant van vijf jaar garantie.

Siertrappen kopen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een siertrap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Vul de wensen in en wij komen bij je terug met de specifieke kosten. Een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers of dealers.

Zelf een siertrap maken met een bouwpakket

Zelf een siertrap maken? Bestel dan een bouwpakket via onze webshop Trappenmaat. In de configurator kun je alle wensen invoeren. Het bouwpakket wordt aan huis bezorgd, waarna je zelf een trap kunt realiseren.