• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Luxe trappen

Luxe trappen

Bij De Vries Trappen vind je trappen in alle soorten en maten, dus ook voor luxe trappen zit je goed bij ons. Als trapspecialist hebben wij door de jaren heen vele luxe trappen ontworpen, geproduceerd en geplaatst bij de klanten thuis.

Luxe trap op maat

Een luxe trap kenmerkt zich door prachtige details, kwalitatieve materialen en een warme uitstraling. Het is dan ook dé sfeermaker van een woning, passend bij de rest van het interieur. Profiteer bij De Vries Trappen van geavanceerde techniek, traditioneel vakmanschap, persoonlijke service en duurzaamheid. Onze trappen zijn namelijk milieuvriendelijk, omdat het gebruikte hout een FSC®-keurmerk heeft. Je weet dus zeker dat het hout uit verantwoord beheerde bossen afkomstig is.

Bij luxe trappen kun je aan verschillende grondvormen denken. Een hardhouten steektrap waarbij zwart en wit worden gecombineerd, is bij uitstek geschikt als luxe trap. Of ga voor een stijlvolle wenteltrap. Deze ruimtebesparende trap kenmerkt zich door de traptreden die aan één spil bevestigd zijn. Ook een bordestrap kan een optie zijn. Deze luxe trap beschikt over één of meerdere bordessen, oftewel rustpunten in de trap. Op die manier garandeer je meer veiligheid.

Project - Twee luxe trappen in Nootdorp

De Vries Trappen heeft in Nootdorp fraaie trappen mogen plaatsen. De luxe trappen zijn vergelijkbaar met onze Turijn trap. Dit type trap kenmerkt zich door het klassieke en strakke design, met een vleugje jaren ‘30. Daarnaast beschikt de luxe trap over gedraaide spijlen en bewerkte leuningen. In Nootdorp heeft de klant gekozen voor een donkere trapbekleding in combinatie met het wit geverfde hardhout. Dit maakt het fraaie plaatje compleet!

Bekijk project

Modern, klassiek of toch design?

Het voordeel van De Vries Trappen is dat de klant luxe trappen in verschillende stijlen kan laten maken. Een moderne trap is bijvoorbeeld ideaal wanneer de klant houdt van strakke lijnen, rechte vormen en robuust materiaalgebruik. Vaak wordt er dan ook gebruik gemaakt van staal, RVS of glas. Populair is tevens de betonlook. Daarnaast kan er gekozen worden voor een klassieke trap. Deze voegt veel sfeer en warmte toe aan de woning. Hetzelfde geldt voor design trappen, voorzien van afwijkende vormen, materialen en afwerkingen.

Klanten kunnen voor inspiratie een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier worden verschillende designs weergegeven, met bijbehorende afbeeldingen en details. Wij denken daarnaast graag mee over de mogelijkheden qua luxe trappen.

Project - Luxe bordestrap in Middelie

Ook in Middelie hebben wij een prachtige luxe trap geplaatst. Het betreft hier een bordestrap met één rustpunt. Hierbij zorgt de combinatie van eikenhout, witte stootborden en sierlijke spijlen voor een luxe uitstraling. Deze prachtige trap wordt Medellín genoemd.

Bekijk project

Luxe trapbekleding? Kies Next Step!

Wanneer een trap versleten is en toe is aan nieuwe luxe trapbekleding, maak dan kennis met onze renovatietak Next Step Traprenovatie. Dankzij de hoogwaardige Next Step overzettreden is de trap weer als nieuw. Dit kan voordelig en snel worden gerealiseerd. De luxe trapbekleding is beschikbaar in vele kleuren en designs.

Luxe trap kopen bij De Vries Trappen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van luxe trappen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.