• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Zwarte trappen

Zwarte trappen

Zwarte trappen worden vaak gezien als strak en stijlvol. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je een zwarte houten trap overweegt. Kies bijvoorbeeld voor een trap met zwarte treden, stootborden of zijpanelen. Of ga voor een compleet zwarte trap. De trappen worden in grondverf geleverd, waarna je deze zelf zwart kunt verven.

Stijlvolle zwarte houten trap

Een zwarte houten trap is bij uitstek geschikt in een trendy en modern interieur. De kleur wordt steeds populairder dankzij de stijlvolle uitstraling. Zoals gezegd kun je met een zwarte trap alle kanten op. Een volledig zwarte trap zorgt ervoor dat deze helemaal aanwezig is in jouw interieur. Maar je kunt er tevens voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de traptreden of stootborden zwart te maken. Bij een modern interieur combineer je zwart uiteraard perfect met wit. Hierdoor is een zwart-wit trap ook een veel geziene keuze.

Houten trap met zwarte stootborden

Een houten trap met zwarte stootborden is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze en elegante uitstraling. Door de combinatie van het warme hout en de strakke zwarte stootborden ontstaat er een prachtig contrast dat direct de aandacht trekt. De zwarte stootborden hebben niet alleen functionele voordelen, maar voegen ook een vleugje moderniteit toe aan het geheel. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een eigentijdse stijl, een houten trap met zwarte stootborden zal ongetwijfeld een opvallend element vormen in jouw interieur.

Vraag offerte aan
Zwarte trap
Zwarte trap

Zwarte trapbekleding

Een andere optie is om zwarte trapbekleding aan jouw trap toe te voegen. Naast dat dit een mooie chique uitstraling geeft, zorgt het er ook voor dat de trap minder snel beschadigd raakt. Dit is vooral relevant bij een witte trap. Trapbekleding heeft natuurlijk ook nog andere voordelen, zoals het dempen van geluid, het creëren van een zacht gevoel voor de voeten en er is minder kans op uitglijden. Op het gebied van trapbekleding kun je alle kanten op, kijk bijvoorbeeld eens bij Next Step Traprenovatie. Een design die hierbij aansluit is de Black 0901.

Moderne zwart-wit trap

Een zwart-wit trap is perfect in een sereen interieur. Een moderne trap met houten materialen combineer je ideaal met zwart en wit. Alhoewel De Vries Trappen geen witte trappen levert, kun je bij onze renovatietak Next Step Traprenovatie terecht om bijvoorbeeld witte en zwarte designs te combineren. Deze houtsoorten zijn niet alleen heel bewerkelijk en sterk, maar ook erg milieuvriendelijk. Elke soort heeft een unieke uitstraling en eigenschappen. Bij het selecteren van jouw gewenste trap, kun je ervoor kiezen om een open of dichte trap te realiseren. Een open zwarte trap zal meer licht doorlaten en hierdoor minder robuust lijken. Daarnaast is een open trap makkelijker schoon te houden. Natuurlijk is een dichte zwarte trap een échte eyecatcher in jouw interieur.

Zwarte trap bestellen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van zwarte trappen? Dan zijn er verschillende opties. Bij Next Step Traprenovatie kun je kiezen uit zwarte designs. Je zou ook kunnen overwegen om de door De Vries Trappen geleverde trap zwart te verven. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend.

Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket trap dat je zelf in elkaar kunt zetten!