• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons

Marcel Beuzenberg

In 2011 kwam Marcel Beuzenberg bij De Vries trappen werken als verkoper. Sindsdien is er een hoop veranderd, zoals bijvoorbeeld zijn functieomschrijving. Maar ook binnen het bedrijf is er veel gebeurd.

Vanaf het eerste moment dat Marcel een rondleiding kreeg bij De Vries trappen, sprak het bedrijf hem al aan: “Ik vond het altijd al mooi om wat te ‘knutselen’ met hout en vind het fascinerend om te zien hoe producten gemaakt worden.” Toen hij de mogelijkheid kreeg om bij De Vries trappen te gaan werken, was de keuze daarom snel gemaakt. “Ik kwam hier binnen om naast de verkoop ook de marketing op te pakken. Omdat het in die tijd crisis was, kwam er van de marketing weinig terecht, en was het volle bak op de verkoop. Ik hield me in die tijd voornamelijk bezig met maatwerk, en van deze afdeling werd ik in 2014 teamleider.”

Lag het dan al in de planning om Algemeen Directeur te worden? “Ik heb toen ik hier begon nooit gedacht dat ik algemeen directeur zou worden, het is meer zo gelopen. Ik vind veel dingen interessant en hierdoor begon ik me steeds meer te verdiepen in alle processen en afdelingen. Het opzetten van Next Step en de nieuwe locatie in Kampen heeft hier zeker een rol in gespeeld. Het is achteraf een proeftuin gebleken voor een directiefunctie.”

Saamhorigheid

“Ik zie De Vries trappen als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Eerlijk tegen de klant, eerlijk tegen onze eigen mensen en met een goed product. Dat vind ik ook het belangrijkste, op een andere manier zou ik ook geen bedrijf willen runnen. Er heerst hier een grote saamhorigheid. We gaan er samen vol voor en daar ben ik trots op.”

“Ook vind ik het mooi dat we hier altijd met nieuwe dingen bezig zijn. We blijven ontwikkelen en daar gaan we niet mee stoppen. Zo is er sinds 2011 veel veranderd, de grootste is de overschakeling naar QRM (Quick Response Manufacturing). Deze verandering heeft ons flexibel gemaakt. Daarnaast heeft de ontwikkeling van Next Step een grote impact gehad. Met Next Step hebben we echt iets om ons mee te onderscheiden.”

Voldoening

De voldoening in zijn werk haalt Marcel voor een groot deel uit de eerder genoemde saamhorigheid en het bezig zijn met ontwikkelingen of aanpassingen in de processen, hij vertelt: “In mijn tijd als verkoper vond ik de speciale projecten ontzettend gaaf om te doen. Projecten waar net wat meer uitdaging aan zit, die anders dan anders zijn. Nu vind ik het vooral mooi om bezig te zijn met de mensen, de processen en het uitwerken van nieuwe ideeën. Daarnaast geeft het mij veel voldoening om mensen te zien groeien binnen de organisatie”.

Favoriete trap

Als ik op dit moment een trap zou moeten kiezen, zou ik voor een Next Step trap met Z-profiel gaan, met een borstwering aan de binnenzijde. Zoals de trap Reims, maar dan met Next Step treden in de kleur 4081.

Buiten werktijd wordt Marcel blij van:

  • Vissen op snoek
  • Tijd doorbrengen met het gezin