• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuws / Zelf aan de slag met de trap?

Zelf aan de slag met de trap?

19 maart 2020

Via onze webshop Trappenmaat leveren wij complete trappen als bouwpakket bij u thuis af. Ideaal voor de handige doe-het-zelvers of bouwbedrijven die zelf de trap willen monteren.

In de configurator kunt u de afmetingen en specificaties van uw trap snel en eenvoudig invoeren, zodat wij na het plaatsen van de bestelling direct voor u aan de slag kunnen. Zo kunt u binnen 8 werkdagen al uw trap als bouwpakket ontvangen!

Stel de trap samen in de configurator

Bestel uw trap als bouwpakket

Vanaf uw telefoon, tablet of PC, kunt u eenvoudig uw trap als bouwpakket bestellen. Bestel direct uw trap en ontvang de trap als bouwpakket na 8 werkdagen!

Ga naar de webshop Trappenmaat

Verschillende mogelijkheden

Via onze webshop kunt u uw keuze maken uit verschillende grondvormen: steektrap, onderkwart trap, bovenkwart trap, tweekwart trap en halfslagtrap. Als basistrap leveren wij via Trappenmaat een vuren trap, waarbij de balustrade bestaat uit dekregels van 38mm*80mm en spijlen met een doorsnee van 27mm. Ook de muurleuning is kantig en heeft dezelfde afmetingen als de dekregel van de balustrade.

U kunt er ook voor kiezen de trap uit te rusten met eiken- of Next Step traptreden. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op onze webshop  Trappenmaat.

Zelf de trap monteren

Weet u niet helemaal zeker of u zelf de trap kunt monteren? Op onze webshop vindt u montagehandleidingen die u kunt gebruiken voor- en tijdens het monteren van de trap. Ook bieden wij de mogelijkheid een montageset mee te bestellen, met alle schroeven die u nodig heeft bij het monteren van uw trap.

Gratis bouwtekening en gratis verzending

Alle trappen worden zonder extra kosten voor u verzonden en kunt u laten afleveren voor uw deur of op een bouwlocatie naar keuze. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om een bouwtekening te laten maken door één van onze tekenaars. Ook hiervoor berekenen wij geen extra kosten!

Ga direct naar Trappenmaat