• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuws / Zelf aan de slag met de trap?

Zelf aan de slag met de trap?

19 maart 2020

Via onze webshop Trappenmaat leveren wij complete trappen als bouwpakket bij je thuis af. Ideaal voor de handige doe-het-zelvers of bouwbedrijven die zelf de trap willen monteren.

In de configurator kan je de afmetingen en specificaties van jouw trap snel en eenvoudig invoeren, zodat wij na het plaatsen van de bestelling direct voor je aan de slag kunnen. Zo kan je vanaf 6 werkdagen al jouw trap als bouwpakket ontvangen!

Stel de trap samen in de configurator

Bestel jouw trap als bouwpakket

Vanaf je telefoon, tablet of PC, kun je eenvoudig jouw trap als bouwpakket bestellen. Bestel direct je trap en ontvang de trap als bouwpakket vanaf 6 werkdagen!

Ga naar de webshop Trappenmaat

Verschillende mogelijkheden

Via onze webshop kan je jouw keuze maken uit verschillende grondvormen: steektrap, onderkwart trap, bovenkwart trap, tweekwart trap en halfslagtrap. Als basistrap leveren wij via Trappenmaat een vuren trap, waarbij de balustrade bestaat uit dekregels van 38mm*80mm en spijlen met een doorsnee van 27mm. Ook de muurleuning is kantig en heeft dezelfde afmetingen als de dekregel van de balustrade.

Je kan er ook voor kiezen de trap uit te rusten met eiken- of Next Step traptreden. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op onze webshop  Trappenmaat.

Zelf de trap monteren

Weet je niet helemaal zeker of je zelf de trap kunt monteren? Op onze webshop vind je montagehandleidingen die je kan gebruiken voor- en tijdens het monteren van de trap. Ook bieden wij de mogelijkheid een montageset mee te bestellen, met alle schroeven die je nodig heeft bij het monteren van jouw trap.

Gratis bouwtekening en gratis verzending

Alle trappen worden zonder extra kosten voor je verzonden en kan je laten afleveren voor jouw deur of op een bouwlocatie naar keuze. Hiernaast kan je er ook voor kiezen om een bouwtekening te laten maken door één van onze tekenaars. Ook hiervoor berekenen wij geen extra kosten!

Ga direct naar Trappenmaat