• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuws / De Vries Trappen helpt Stichting Blessed Generation

De Vries Trappen helpt Stichting Blessed Generation

11 maart 2019

Onze collega Willem Kuperus bezocht een tijdje terug zijn vrienden Ria en Fester in Kenia. Zij zijn daar werkzaam voor de Stichting Blessed Generation. Deze stichting ondersteunt kinderen in nood en biedt ze een kans op een goede toekomst. Hij raakte tijdens zijn bezoek onder de indruk van hun werk, waarop hij het initiatief nam om ondersteuning te geven aan de stichting. Samen met Willem hebben we een bijdrage geleverd door de kinderen te voorzien van nieuwe schoenen en schooluniformen.

Vanuit het Friese Hurdegaryp zetten Ria Fennema en haar man Fester zich in om zo’n 700 kwetsbare kinderen in Kenia een kans op een goede toekomst te geven. Ze worden hierbij ondersteund door een groep van zo’n 100 medewerkers. Hierbij werken ze samen met de Keniaanse kinderbescherming. De focus van de stichting ligt op onderwijs, de sleutel naar de toekomst. Ze ondersteunen de kinderen door onder andere het geven van onderwijs, financiering van schoolboeken en uniformen, het bieden van opvang, voedsel en medische hulp. En met succes! Veel kinderen hebben inmiddels hun opleiding afgerond en zijn werkzaam als bijvoorbeeld verpleegster, schoenmaker, docent, schoonheidsspecialiste, administratief medewerker of basisarts.

Ook helpen?

We zijn trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan de toekomst van deze kinderen. We hopen hiermee ook anderen te inspireren ons voorbeeld te volgen. Stichting Blessed Generation kan alle steun goed gebruiken om meer kinderen te helpen. Er zijn diverse donatie- of sponsoringsmogelijkheden. Neem hiervoor een kijkje op de website.

Ga naar de website