• Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Losse traptreden
  • Grondvormen
  • Hulp nodig?
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappen Leuven

Trappen in Leuven

Je eigen trap samenstellen
Home / Trappen Leuven

Trappenmaat van De Vries Trappen biedt tal van mogelijkheden qua trappen in Leuven. Deze kun je geheel volgens wens samenstellen en als bouwpakket thuis laten bezorgen in Vlaams-Brabant. Doorloop de verschillende stappen en bestel je droomtrap!

Gebruiksvriendelijke configurator

Voor trappen in Leuven kun je terecht in onze configurator. Hier stel je je trap op de millimeter nauwkeurig samen. Bepaal de grondvorm en doorloop de verschillende stappen. Zo kies je de eventuele draairichting, maatvoering, balustrade en muurleuning, vloerhekken, traptreden en andere aanvullende opties.

Het voordeel van deze configurator is dat je telkens een actuele prijs te zien krijgt. Zo kom je na afloop niet voor verrassingen te staan. De prijzen in de online configurator zijn inclusief verzending, wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Voordat we de trap in productie nemen, kijkt één van onze specialisten altijd eerst met je mee. Daarna zal de trap in productie worden genomen.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Je eigen trap samenstellen

Soorten trappen in Leuven

Er is veel mogelijk qua houten trappen in Leuven. Het begint natuurlijk bij de grondvorm. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte in de woning of het bedrijfspand. Dit is een greep uit de mogelijke grondvormen bij Trappenmaat:

Niet zeker of je een open of dichte trap wilt? Wij denken graag met je mee. Beide opties hebben zo hun voordelen. Een open trap zorgt voor meer licht en is eenvoudig schoon te maken. Een dichte trap werkt juist isolerend en geluiddempend.

Oog voor mens en milieu

Bij het gehele productieproces focussen wij op duurzaamheid. Zo gebruiken wij bij voorkeur hout met een FSC®-keurmerk. Dit hout is namelijk op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier vervaardigd uit een goed beheerd bos. Daarnaast is de productie in onze trappenfabriek milieuvriendelijk, verspillen we zo min mogelijk en laten we weinig afval achter.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Trappen in Leuven kopen

Wil je trappen in Leuven kopen? Maak dan gebruik van onze uitgebreide configurator. Een groot voordeel van onze configurator is dat tijdens het bestelproces de prijs gelijktijdig verandert. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. De trap in elkaar zetten doe je aan de hand van onze inmeetinstructie en montagehandleiding. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Trappen worden normaliter al vanaf 6 werkdagen bezorgd in België. Hierbij rekenen we geen extra verzendkosten.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer