9.7/10 118 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
Gegarandeerde kwaliteit
Professionele service
Home / Verzenden

Snelle levering: hoe gaat de verzending in zijn werk?

Home / Verzenden

Levertijd

Wanneer de order is geplaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Je kunt je trap snel ontvangen. Kies je voor Next Step- of eiken treden? Dan kan het iets langer duren, maar we proberen alle trappen zo snel mogelijk te leveren. Wil je meer weten over onze levertijden? Klik hier.

Verzending

Het pakket wordt zorgvuldig verpakt en op een pallet plaatst. Zo kan er tijdens het vervoer geen schade ontstaan. Wij verzenden onze trappen via onze transporteur Van der Werff Logistics. Zij zorgen er al jaren voor dat onze trappen veilig en volledig op de op de plaats van bestemming worden afgeleverd.

Je ontvangt de trap een dag nadat die bij ons is opgehaald, tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Wanneer je trap wordt opgestuurd, ontvang je van ons een mail waarin je de zending kunt volgen via track & trace. Voor vragen over je zending tijdens het transport kun je contact opnemen met Van der Werff Logistics. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0513-648788.

Bij het afrekenen dien je aan te geven of je bouwlocatie goed of minder goed te bereiken is met een vrachtwagen met oplegger, het gebruikelijke transport. Mocht dit niet het geval zijn, brengt dit geen extra kosten met zich mee. We vragen dit alleen zodat onze transporteur hier rekening mee kan houden.

Verzendkosten

De prijzen in onze configurator zijn inclusief verzenden, hier brengen wij dus geen extra kosten voor in rekening (met uitzondering van verzending naar de Waddeneilanden).