0
Gratis bezorgd op locatie
24/7 bestellen
Op de millimeter nauwkeurig
Vast contactpersoon
Home / Verzenden

Verzenden

Home / Verzenden

Levertijd

Wanneer de order is geplaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Je kunt je trap ontvangen na 8 werkdagen. Kies je voor Next Step- of eiken treden? Dan kunnen we de trap leveren na 10 werkdagen.

Afhalen of verzenden

Het is mogelijk je trap bij ons in Heerenveen af te halen, maar we kunnen het pakket ook naar je toe sturen.

Als je voor verzenden kiest, wordt het pakket zorgvuldig verpakt en op een pallet plaatst. Zo kan er tijdens het vervoer geen schade ontstaan. Wij verzenden onze trappen via onze transporteur Van der Werff Logistics. Zij zorgen er al jaren voor dat onze trappen veilig en volledig op de op de plaats van bestemming worden afgeleverd.

Je ontvangt de trap een dag nadat die bij ons is opgehaald, tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Wanneer je trap wordt opgestuurd, ontvang je van ons een mail waarin je de zending kunt volgen via track & trace. Voor vragen over je zending tijdens het transport kun je contact opnemen met Van der Werff Logistics. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0513-648788.

Bij het afrekenen dien je aan te geven of je bouwlocatie goed of minder goed te bereiken is met een vrachtwagen met oplegger, het gebruikelijke transport. Mocht dit niet het geval zijn, brengt dit geen extra kosten met zich mee. We vragen dit alleen zodat onze transporteur hier rekening mee kan houden.

Verzendkosten

De prijzen in onze configurator zijn inclusief verzenden, hier brengen wij dus geen extra kosten voor in rekening (met uitzondering van verzending naar de Waddeneilanden).