9.7/10 118 reviews
 • Hulp nodig?
 • Contact
 • Bouwpakket trap op maat
 • Traprenovatie onderdelen
 • Traptreden op maat
Bestellen vóór 18-7 = voor de bouwvak geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
Gegarandeerde kwaliteit
Professionele service
Home / Levertijd

De levertijd van jouw bestelling

Bouwpakket trap samenstellen
Home / Levertijd

Informatie over de levertijd van jouw bestelling

Levertijd in de bouw is natuurlijk een belangrijk punt. Korte doorlooptijden zijn hierbij cruciaal. Ben jij op zoek naar een snelle levertijd voor jouw bouwpakket trap of traprenovatie onderdelen? Bij Trappenmaat kun je al vanaf 6 werkdagen genieten van jouw nieuwe trap! Wil je weten hoe wij dit doen?

Standaard wordt er bij jouw bestelling een productietekening geleverd ter controle. Onze tekenaar maakt een 3D-tekening van jouw trap, inclusief maatvoeringen. Vervolgens kun jij deze tekening controleren. Ga je akkoord? Dan nemen wij de bestelling in productie en kun jij jouw trap vanaf 10 werkdagen ontvangen.

Heb jij géén productietekening ter controle nodig en ben je zeker van de ingevoerde maten in de configurator? Dan kunnen wij jouw trap direct in productie nemen. Dit betekent dat jouw bestelling niet vanaf 10 werkdagen, maar al vanaf 6 werkdagen geleverd kan worden. Na het plaatsen van jouw bestelling is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Check dus goed de door jou ingevoerde maten voordat je bestelt. Je ontvangt automatisch jouw productietekening, maar hier hoef je verder niets mee te doen. Jouw bestelling wordt immers direct in productie genomen, waardoor een akkoord op deze tekening niet meer nodig is.

Kies jij voor een bestelling welke direct in productie gaat? Dan nemen wij een bedrag van €50,- per trap in mindering op jouw bestelling. Dit zal automatisch doorgevoerd worden.

Toevoegen aan jouw bestelling

Wil jij gebruik maken van onze super snelle levering? We vertellen je graag hoe je dit kunt doen. Het bestellen van jouw trap bij Trappenmaat is simpel. Maak gebruik van onze configurator om jouw trap samen te stellen. Voeg de aanvullende optie ‘direct in productie’ toe aan jouw bestelling en rond je bestelling af. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen wij deze direct in productie, zodat wij de door jou gekozen leverdatum kunnen halen.

Wil je een productietekening ontvangen ter controle? Voeg deze aanvullende optie dan NIET toe aan je bestelling. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je op korte termijn de productietekening. Pas na akkoord op de tekening nemen wij jouw bestelling in productie.

Levertijden per product

Wij bieden verschillende houtsoorten aan, elk met een eigen productieproces en daardoor ook verschillende levertijden. Hieronder een overzicht van onze houtsoorten en de daarbijbehorende levertijden.

*Voor bestellingen na 12:00 uur rekenen wij een extra dag leverdag.

 • Vurenhouten treden zonder productietekening ter controle (direct in productie) = levertijd vanaf 6 werkdagen
 • Vurenhouten treden mét productietekening = levertijd vanaf 10 werkdagen
 • Next Step en eikenhouten treden zonder productietekening ter controle (direct in productie) = levertijd vanaf 11 werkdagen
 •  Next Step en eikenhouten treden mét productietekening = levertijd vanaf 15 werkdagen

Naast de bouwpakketten kun je bij Trappenmaat ook terecht voor traprenovatie onderdelen en losse traptreden. De volgende levertijden zijn hiervoor van toepassing:

 • Traprenovatie onderdelen = levertijd vanaf 6 werkdagen
 • Losse traptreden op maat = levertijd vanaf 10 werkdagen

Wil jij jouw bouwpakket trap al vanaf 6 werkdagen in huis hebben? Bestel hem nu via Trappenmaat.