• Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Losse traptreden
  • Grondvormen
  • Hulp nodig?
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappen Mechelen

Trappen in Mechelen

Je eigen trap samenstellen
Home / Trappen Mechelen

Voor bouwpakket trappen in Mechelen ben je bij Trappenmaat aan het juiste adres. Van een standaard trap tot een bijzondere s-trap, je vult zelf je wensen en maatvoering in. Dankzij onze configurator bestel je dus eenvoudig jouw trap op maat.

Houten trappen in Mechelen

Trappenmaat van De Vries Trappen biedt verschillende grondvormen, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Deze selecteer je dan ook in de eerste stap van de configurator. Een voorbeeld van een grondvorm is de steektrap, de meest simpele trap. Deze trap heeft namelijk een rechte looplijn. Hierdoor is wel meer ruimte vereist, maar een steektrap is ideaal wanneer deze mag opvallen in het interieur.

Zoek je een trap met draaiing? Dan kun bijvoorbeeld voor een halfslag trap kiezen. Deze trap heeft namelijk een halve draai naar rechts of links. Hierdoor neemt de trap relatief weinig ruimte in. Andere trapsoorten met een draai zijn onderkwart trappen, bovenkwart trappen en dubbelkwart trappen. De meest bijzondere is misschien wel de s-trap, ideaal in lastige ruimtes.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Je eigen trap samenstellen

Aanvullende opties

Naast de grondvorm bepaal je zelf nog een aantal aanvullende opties. Dan kun je denken aan de balustrade en muurleuning. Een balustrade is een hekwerk dat aan de zijkant van de trap is bevestigd. Daarnaast kun je eventueel kiezen voor een vloerhek, de afscheiding tussen de vloer en het trapgat. Andere opties die je bepaalt zijn bijvoorbeeld traptreden en antislipstrips.

Wanneer jouw online bestelling is afgerond wordt je bestelling bij ons in productie genomen. Voordat we de trap in productie nemen, kijkt één van onze specialisten altijd eerst nog even met je mee. Pas wanneer alles in orde is kun je je bouwpakket thuis verwachten.

Vervaardigd uit duurzaam hout

Met Trappenmaat haal je niet alleen een kwalitatieve optie in huis, maar ook een duurzaam exemplaar. We maken namelijk gebruik van milieuvriendelijk hout, vervaardigd op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier uit een goed beheerd bos. Ook het productieproces is zo duurzaam mogelijk ingericht. Er wordt weinig verspild en we laten zo min mogelijk afval achter.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Trappen in Mechelen kopen

Wij zijn een toeleverancier voor aannemers en dealers. Wil je trappen in Mechelen kopen? Kies dan voor onze uitgebreide configurator. Tijdens het bestellen in onze configurator zie je telkens de actuele prijs. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. De trap in elkaar zetten doe je aan de hand van onze inmeetinstructie en montagehandleiding. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Trappen worden normaliter al vanaf 10 werkdagen bezorgd in België. Hierbij rekenen we geen extra verzendkosten.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer