9.7/10 115 reviews
 • Hulp nodig?
 • Contact
 • Bouwpakket trap op maat
 • Traprenovatie onderdelen
 • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Vuren trap op maat

Vuren trap op maat

Trap op maat samenstellen
Home / Vuren trap op maat

Op zoek naar een vuren trap op maat? Kies dan voor Trappenmaat van De Vries Trappen. Wij zijn hét online bestelplatform voor een bouwpakket, van een steektrap tot een s-trap. Daarna kun je zelf aan de slag om de trap te monteren!

Waarom Trappenmaat?

Trappenmaat van De Vries Trappen is ontwikkeld om het bestellen van een trap zo makkelijk mogelijk te maken. Bij het bouwen of het verbouwen van een huis, wil je niet onnodig veel tijd besteden aan het vinden van een geschikte trap. Door gebruik te maken van Trappenmaat, kun je vanaf de bouwplaats nog een vurenhouten trap bestellen, die zo spoedig mogelijk bij je wordt afgeleverd. Dus ook voor een vurenhouten trap voor de nieuwbouw zit je goed bij ons.

In onze gebruiksvriendelijke configurator geef je precies aan wat voor je trap je nodig hebt. Tijdens dit bestelproces zie je continu de actuele totaalprijs. Wanneer je de configurator hebt doorlopen, weet je zeker dat je de vuren trap precies naar je eigen wensen hebt besteld. Doordat wij direct over alle informatie beschikken om de trap in productie te nemen, kunnen we snel voor je aan de slag.

Voordelen van vurenhout

Vurenhout is bij uitstek geschikt om trappen van te maken. Het is namelijk makkelijk te bewerken, betaalbaar, licht van gewicht en bovenal erg sterk. Ook heeft het hout een lichte en neutrale kleur. Vurenhout is afkomstig van de spar en is de meest populaire houtsoort.

Het hout waar wij vurenhouten trappen van maken beschikt veelal over een FSC®-keurmerk. Dit betekent dat het op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier geproduceerd is. Zo haal je ook nog eens een duurzame nieuwe trap in huis.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Trap op maat samenstellen

Vurenhouten trap voor nieuwbouw

Trappenmaat is overal voor geschikt, dus ook voor een vurenhouten trap in de nieuwbouw. De configurator begeleidt je stapsgewijs naar de gewenste vuren trap. Je begint bij de basis, oftewel de grondvorm, waarna je de trap kunt aanpassen op basis van je eigen voorkeur en de ruimte die beschikbaar is. Het inmeten van een trap is een vak, maar een ervaren klusser kan het ook uitstekend zelf doen. Neem gerust een kijkje in onze inmeetinstructie.

Ook de neutrale kleur van een vurenhouten trap maakt het de ideale keuze voor nieuwbouw. Je kunt namelijk na montage, indien gewenst, de trap gemakkelijk een andere kleur geven. Op die manier krijg je een échte eyecatcher in huis, die perfect past in je interieur.

Dichte of open vurenhouten trap?

Je vraagt je misschien af of je voor een dichte of open vurenhouten trap moet gaan. Beide varianten hebben zo hun voordelen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

Open trap

 • Laat veel licht door
 • Open uitstraling
 • Ruimtelijk effect

Dichte trap

 • Veiliger voor kinderen
 • Geluiddempend
 • Luxe uitstraling
 • Minder warmteverlies
 • Vuil en stof valt niet tussen de treden door
draaitrap
Bovenkwart trap

Vuren trap kopen bij Trappenmaat

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een vuren trap? Stel dan eenvoudig jouw trap samen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Profiteer van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek, duurzaamheid en persoonlijke service. Daarna wordt jouw vurenhouten trap als bouwpakket aan huis bezorgd.

Vurenhouten trapbouwpakket

Via Trappenmaat kun je eveneens een vurenhouten trapbouwpakket bestellen. Deze hulpmiddelen kun je gebruiken tijdens het monteren van de trap. De onderdelen ervan hebben verschillende kleuren om het jou makkelijk te maken. Zo heb je bijvoorbeeld hulpmiddelen voor de leuningen, vuren traptreden en balusters.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer