• Bouwpakket trap op maat
  • Grondvormen
  • Hulp nodig?
  • Over ons
Voor 7 juli besteld = voor bouwvak binnen
Gratis bezorgd op locatie
KOMO gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Vurenhouten trap op maat

Vurenhouten trap op maat

Bestel nu
Home / Vurenhouten trap op maat

Trappenmaat van De Vries Trappen is ontwikkeld om het bestellen van een trap zo makkelijk mogelijk te maken. Bij het bouwen of het verbouwen van een huis, wil je niet onnodig veel tijd besteden aan het vinden van een geschikte trap. Door gebruik te maken van Trappenmaat, kun je vanaf de bouwplaats nog een trap bestellen, die zo spoedig mogelijk bij je wordt afgeleverd.

Snel en eenvoudig een trap kopen

Een trap bestellen voor jouw huis of project was nog nooit zo eenvoudig. In de configurator kun je precies aangeven wat voor trap je nodig hebt. Wanneer je de configurator hebt doorlopen, weet je zeker dat je de trap precies naar je eigen wensen hebt besteld. Doordat wij direct over alle informatie beschikken om de trap in productie te nemen, kunnen we snel voor je aan de slag.

Zelf je vuren houten trap berekenen

De configurator begeleidt je stapsgewijs naar de trap van je wensen. Je begint bij een basisgrondvorm, waarna je de trap kunt aanpassen naar gelang je eigen voorkeur en de ruimte die beschikbaar is. Het inmeten van een trap is een vak, maar een ervaren klusser kan het ook uitstekend zelf doen. Met de uitgebreide video instructies die wij op de website presenteren, moet het zeker lukken.

Trappenmaat maakt het aanvragen van een offerte overbodig. Door de configurator te doorlopen, weet je precies waar je aan toe bent. De prijs van de houten trap wordt naar aanleiding van je specificaties aangepast. Trappenmaat laat geen ruimte over voor misverstanden.

De specialist in vuren houten trappen

Trappenmaat is een initiatief van De Vries Trappen, de specialist op het gebied van vuren houten trappen. Zo’n 25% van alle houten trappen in Nederland is geproduceerd in onze fabriek in Heerenveen. In onze moderne productiefaciliteit maken we trappen in verschillende soorten en maten. Seriematige trappen, voor de grotere bouwprojecten, maar ook maatwerk trappen. Naast het produceren van trappen bieden we extra service aan, zoals het inmeten en het plaatsen van de trap.