• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Traprenovatie overzettreden

Traprenovatie overzettreden

Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step. Dit is een product waarvan wij nieuwe traptreden maken, waarvan ook traprenovatie overzettreden gemaakt kunnen worden. Deze traprenovaties worden uitgevoerd door onze renovatietak Next Step. Op deze pagina vertellen wij je meer over de traprenovatie met overzettreden.

Next Step Traprenovatie

Met De Vries Trappen hebben wij nu ruim honderd jaar ervaring in trappen. De kennis en ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan hebben we ingezet bij het bedenken van Next Step. Hierbij hebben wij gekozen om overzettreden te gebruiken die gemaakt zijn van het beste materiaal, en beschikken over een hoge kwaliteit. Bij Next Step wordt een traptrede namelijk gemaakt met HPL.

HPL overzettreden

Bij de HPL overzettreden van Next Step wordt gebruikgemaakt van een HDF kern met een sterke en duurzame HPL-toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate, wat inhoudt dat het materiaal bestaat uit meerdere lagen die vervolgens worden samengeperst. Hierdoor zijn de treden van Next Step praktisch onverwoestbaar en erg duurzaam. Lees meer over het materiaal van onze traprenovatie overzettreden.

Voordelen traprenovatie overzettreden

De treden van HPL zijn kleurvast (ook als de zon er langdurig op schijnt), onderhoudsarm én voorzien van een antislip-toplaag. Deze kwaliteiten van de treden dragen bij aan de onverwoestbaarheid van de treden, en dat is waarom Next Step Traprenovatie een garantie geeft van 20 jaar op de slijtage van het loopvlak van de gerenoveerde trap.

We zetten de kenmerken graag even op een rijtje:

 • Slijtvast: door het intensieve gebruik van een trap blijven de treden van Next Step mooi. Keihard én slijtvast.
 • Antislip: door een speciale antislipstructuur in de treden is uitglijden verleden tijd.
 • Onderhoudsarm: houten treden moet je om de zoveel tijd opnieuw schilderen. Aan Next Step treden hoef je niets te doen, het blijft mooi en sterk.
 • Kleurvast: doordat onze treden onder een zeer hoge temperatuur worden geperst in de door jouw gekozen kleur, blijft het 100% kleurvast.
 • Milieuvriendelijk: de overzettreden zijn FSC®-gecertificeerd
 • Gemakkelijk schoonmaken: de toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Koffie gemorst? Neem het af met een doek en klaar!
 • Waterbestendig: doordat de toplaag geen kieren of gaatjes heeft, kan er geen vocht in komen.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen in woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie met overzettreden, maar ook bedrijfspanden. Hier kan een trap namelijk ook intensief gebruikt worden. Wanneer je een trap wil renoveren in een bedrijfspand, ben je ook aan het juiste adres bij Next Step Traprenovatie.

Lees hier meer

Trap renoveren met Next Step overzettreden

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf gezet moet worden. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als je tijdens het onderhoud de trap wilt blijven gebruiken. Met Next Step is jouw trap onderhoudsarm, je hoeft hier dus niet om de zoveel jaar naar om te kijken!

Daarnaast renoveert Next Step jouw trap binnen één dag zonder hak- of breekwerk, zo kun je de trap snel weer gebruiken en houd je de meeste rommel buiten. Lees meer over de montagedag, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Verschillende designs

Voordat wij een traprenovatie uitvoeren, moet er natuurlijk eerst een passend design gekozen worden. Onze traprenovatie overzettreden zijn beschikbaar in achttien verschillende designs, zo is er voor iedere interieur een bijpassende trap te realiseren. Een traprenovatie met eiken overzettreden, witte overzettreden of juist een betonlook. De mogelijkheden zijn zeer divers.

zwarte trappenMonocrete [3563]
Sunday Oak [4080]
Chalet Oak [4005]
Narvik Dock [3243]

Kosten van traprenovatie overzettreden

Bij Next Step Traprenovatie kun je jouw trap al laten renoveren vanaf €2.850,- incl. btw en montage! Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden en de grondvorm. Lees meer over kosten van traprenovatie overzettreden.

Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw traprenovatie? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Vul een aantal gegevens in en ontvang een jouw offerte binnen één dag in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Heb je vragen of wil je graag advies? Onze verkoopadviseurs helpen je graag, neem contact met ons op.