• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie overzettreden

Traprenovatie overzettreden

Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step. Dit is een product waarvan wij nieuwe traptreden maken, waarvan ook overzettreden kunnen gemaakt voor traprenovaties. Deze traprenovaties worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Next Step. Op deze pagina vertellen wij je wat meer over de traprenovatie overzettreden.

Next Step

Met De Vries Trappen hebben wij nu ruim honderd jaar ervaring in trappen. De kennis en ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan hebben we ingezet bij het bedenken van Next Step. Hierbij hebben wij gekozen om overzettreden te gebruiken die gemaakt zijn van het beste materiaal, en beschikken over een hoge kwaliteit. Bij Next Step wordt een traptrede gemaakt met HPL toplaag.

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf gezet moet worden. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als uw tijdens het onderhoud de trap wil blijven gebruiken. Next Step renoveert uw trap binnen één dag, zo kun je de trap snel weer gebruiken. De traprenovatie is mogelijk in achttien verschillende designs, zo krijgt elk interieur een bijpassende trap.

zwarte trappenMonocrete [3563]
Sunday Oak [4080]
Chalet Oak [4005]
Narvik Dock [3243]

HPL overzettreden

Bij de HPL overzettreden van Next Step wordt gebruik gemaakt van een HDF kern met een sterke en duurzame HPL-toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate, wat inhoudt dat het materiaal bestaat uit meerdere lagen die vervolgens worden samengeperst. Hierdoor zijn de treden van Next Step praktisch onverwoestbaar en zo erg duurzaam.

De treden van HPL zijn kleurvast (ook als de zon er langdurig op schijnt), onderhoudsarm en voorzien van een antislip-toplaag. Deze kwaliteiten van de treden dragen bij aan de onverwoestbaarheid van de treden, en dat is waarom Next Step Traprenovatie een garantie geeft van 20 jaar op de slijtage van het loopvlak van de gerenoveerde trap.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen uit woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie overzettreden, maar ook bedrijfspanden. Wanneer je een trap wil renoveren in een bedrijfspand ben je ook aan het juiste adres bij Next Step Traprenovatie.

Lees hier meer
Benieuwd geworden naar de opties voor traprenovatie overzettreden bij Next Step? Vraag hier een gratis offerte aan!