9.7/10 108 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappen Gent

Trappen in Gent

Je eigen trap samenstellen
Home / Trappen Gent

Op zoek naar bouwpakket trappen in Gent? Trappenmaat van De Vries Trappen is dé webshop waar je naar op zoek bent. Profiteer van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek, duurzaamheid en persoonlijke service. Je bouwpakket wordt in Gent geleverd en kun je daarna zelf in elkaar zetten.

Houten trappen in Gent

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van houten trappen. Wij denken dan ook graag mee. Het begint uiteraard bij de grondvorm van de trap. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte in de woning of het bedrijfspand. Wij hebben de verschillende grondvormen op een rijtje gezet:

Met behulp van de Trappenmaat configurator kun je een trap tot op de millimeter nauwkeurig samenstellen. De trap wordt als bouwpakket in Gent geleverd. Het inmeten van een trap is een vak, maar een ervaren klusser kan het ook uitstekend zelf doen. Neem gerust een kijkje in onze inmeetinstructie.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Je eigen trap samenstellen

Duurzame keuze

Duurzaamheid is enorm belangrijk en wij focussen hier dus ook op. Wij gebruiken bijvoorbeeld veel hout met een FSC®-keurmerk, vervaardigd uit een goed beheerd bos. Dat houdt in dat ons hout op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt.

Daarnaast is de productie in onze trappenfabriek ook milieuvriendelijk, we verspillen zo min mogelijk en laten weinig afval achter. Zo weet je dus dat je duurzame trappen in Gent geplaatst krijgt.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Trappen kopen in Gent

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Gent? Dan stel je eenvoudig je trap samen bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Een groot voordeel van onze configurator is dat tijdens het bestelproces de prijs gelijktijdig verandert. Zo kom je aan het eind niet voor verrassingen te staan. Is je trap geleverd? Dan zet je deze in elkaar aan de hand van onze inmeetinstructie en montagehandleiding.

Trappen worden normaliter al vanaf 6 dagen bezorgd in België. Hierbij rekenen we geen extra verzendkosten. De bezorging vindt door De Vries Trappen plaats.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer