9.7/10 108 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappen Oost-Vlaanderen

Trappen in Oost-Vlaanderen

Je eigen trap samenstellen
Home / Trappen Oost-Vlaanderen

Op zoek naar trappen in Oost-Vlaanderen? Kies dan voor Trappenmaat van De Vries Trappen. Wij zijn hét online bestelplatform voor een bouwpakket, van een steektrap tot een s-trap. Daarna kun je zelf aan de slag om de trap te monteren!

Stel zelf je trap samen

Trappen bestellen in Oost-Vlaanderen is nog nooit zo makkelijk geweest. Door gebruik te maken van Trappenmaat, kun je vanaf de bouwplaats nog een nieuwe trap op maat bestellen, die zo spoedig mogelijk bij je wordt afgeleverd.

In onze gebruiksvriendelijke configurator geef je precies aan wat voor je trap je nodig hebt. Tijdens dit bestelproces zie je continu de actuele totaalprijs. Ten eerste bepaal je de grondvorm van jouw trap. In het volgende hoofdstuk worden de verschillende soorten trappen weergegeven. Ook vul je de gewenste maten in en of het een open trap of dichte trap betreft. Voeg eventueel extra’s toe en laat je bouwpakket trap aan huis in Oost-Vlaanderen bezorgen.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Je eigen trap samenstellen

Soorten trappen

Er is veel mogelijk op het gebied van houten trappen in Oost-Vlaanderen. Wij denken dan ook graag mee. Het begint uiteraard bij de grondvorm van de trap. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte in de woning of het bedrijfspand. Wij hebben de verschillende grondvormen op een rijtje gezet:

Duurzame trappen in Oost-Vlaanderen

Het hout waar wij trappen in Oost-Vlaanderen van maken beschikt veelal over een FSC®-keurmerk. Dit betekent dat het op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier geproduceerd is. Zo haal je ook nog eens een duurzaam product in huis. Daarnaast is ons productieproces zo efficiënt mogelijk ingericht is, met weinig energieverbruik en afval. Zo haal je ook nog eens een milieuvriendelijk product in huis!

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Trappen in Oost-Vlaanderen kopen

Wil je trappen in Oost-Vlaanderen kopen? Stel dan jouw ideale trap samen in onze configurator. Een groot voordeel van onze configurator is dat tijdens het bestelproces de prijs gelijktijdig verandert. Zo kom je aan het eind niet voor verrassingen te staan. De trap in elkaar zetten doe je aan de hand van onze inmeetinstructie en montagehandleiding. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Trappen worden normaliter al vanaf 10 dagen bezorgd in België. Hierbij rekenen we geen extra verzendkosten. De bezorging vindt door De Vries Trappen plaats.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer