9.7/10 117 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappen Antwerpen

Trappen in Antwerpen

Je eigen trap samenstellen
Home / Trappen Antwerpen

De Vries Trappen is als trappenmaker ook ideaal voor een bouwpakket trap in Antwerpen. Zo kun je bij ons terecht voor trappen in Antwerpen. Stel jouw trap vandaag nog samen in de configurator.

Houten trappen op maat

Hout is bij uitstek geschikt om trappen van te maken. Daarnaast is het een echte sfeermaker in iedere woning en bedrijfspand. Het voegt karakter aan de ruimte toe. Bij De Vries Trappen kun je alle kanten op wat betreft trappen in Antwerpen. Ook qua hout zijn er diverse keuzes. De volgende hardhoutsoorten zijn bijvoorbeeld mogelijk voor traptreden:

  • Beuken lak
  • Beuken naturel
  • Eiken whitewash olie
  • Eiken pure
  • Eiken blanke grondlak

Wordt het een open of dichte trap? Beide varianten hebben zo hun voordelen. Voeg je stootborden toe aan de trappen in Antwerpen, dan wordt de trap een ware blikvanger. Ook werkt een dichte trap isolerend en geluidsdicht. Aan de andere kant zorgt een open trap voor meer licht en geef het een ruimtelijker gevoel. Het schoonmaken is ook nog eens makkelijker, omdat de klant er vanuit iedere hoek bij kan. We adviseren je graag.

Stel je eigen trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Je eigen trap samenstellen

Trappenmaker voor Antwerpen

Met de Trappenmaat-configurator kun je een trap tot op de millimeter nauwkeurig samenstellen, perfect aangepast aan elke situatie. Selecteer simpelweg een van de grondvormen en begin meteen met het personaliseren van jouw trap. Ook voor trappen in Antwerpen zit je goed bij Trappenmaat.

Duurzaam hout

Bij al onze projecten maken we gebruik van milieuvriendelijk hout, dus ook voor trappen in Antwerpen. Een gedeelte van ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen met een FSC®-certificaat. Het andere deel komt ook uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Wij zorgen voor genoeg alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan FSC®-hout, vuren, grenen of het door onszelf ontwikkelde Next Step.

Ook op het gebied van productie focussen we op duurzaamheid. Het proces is zo efficiënt mogelijk ingericht om energie te besparen en afval te verminderen. Zo haalt de klant niet alleen een kwalitatief product in huis, maar ook nog een milieuvriendelijke trap die jaren mee zal gaan.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Trappen in Antwerpen kopen

Wil je trappen in Antwerpen kopen? Stel dan jouw ideale trap samen in onze configurator. Een groot voordeel van onze configurator is dat tijdens het bestelproces de prijs gelijktijdig verandert. Zo kom je aan het eind niet voor verrassingen te staan. De trap in elkaar zetten doe je aan de hand van onze inmeetinstructie en montagehandleiding. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Trappen worden normaliter al vanaf 6 werkdagen bezorgd in België. Hierbij rekenen we geen extra verzendkosten. De bezorging vindt door De Vries Trappen plaats.

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer