0
Gratis bezorgd op locatie
24/7 bestellen
Op de millimeter nauwkeurig
Vast contactpersoon
Home / Kennisbank / Halfslag trap

Een halfslag trap

Een ruimte besparende én mooi uitziende trap; de halfslag trap. Deze trap draait als het ware 180 graden naar boven toe en heeft één spil. De twee kwarten in een halfslag trap komen boven elkaar uit.

Ruimtebesparend

Een halfslag trap zorgt door de 180 graden draai voor een ruimtebesparende uitkomst in de hal of woonkamer. Wanneer er weinig ruimte is voor een trapgat in de woning is dit een goede oplossing. Doordat er een grote hoogte overbrugd wordt met een klein trapgat, wordt een halfslagtrap minder steil van bijvoorbeeld een steektrap. Als het ware wordt dezelfde hoogte gebruikt met een kortere looplijn.

Bij een halfslag trap komt er ook ruimte onder de trap vrij. Hier past bijvoorbeeld een schoenen rek of kapstok prima onder.

Halfslag trap als bouwpakket

Bij Trappenmaat is het mogelijk om een halfslag trap op maat bij jou te leveren als volledig bouwpakket. Volg de acht stappen in onze configurator voor jouw trap op maat. Nadat je gekozen hebt voor een halfslag trap en de draairichting kun je de inmeetgegevens gaan invoeren. Hulp nodig? Geen probleem. Lees de inmeetinstructie goed door of bekijk de video!

Next Step traptreden

Interesse in een extra toevoeging aan je bouwpakket? Misschien is de keuze voor Next Step traptreden iets voor jou. Specifieke interieurwens? Op Trappenmaat kun je kiezen uit 11 verschillende designs, er zit vast één tussen die perfect past bij jouw trap.

Next Step traptreden bij je trap bouwpakket

Kosten

Bij alle stappen die je doorloopt in de configurator weet je precies wat jouw keuzes betekenen voor de uiteindelijke prijs. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. What you see is what you get.