0
Gratis bezorgd op locatie
24/7 bestellen
Op de millimeter nauwkeurig
Vast contactpersoon
Home / Kennisbank / Next Step traptreden bij je trap bouwpakket

Next Step Traptreden

Bij ons kun je je trap bouwpakket naast houten- of eiken traptreden ook voorzien van Next Step traptreden. Deze treden zijn voorzien van een unieke HPL toplaag die ervoor zorgt dat de treden extreem slijtvast en antislip zijn.

Next Step traptreden zijn een mooie upgrade ten opzichte van de basis vuren treden waar veel trappen mee uitgevoerd worden. Het materiaal heeft verschillende praktische voordelen, maar is ook prachtig om te zien!

Oersterk en slijtvast

Next Step treden zijn bestand tegen intensief gebruik. Hakken, werkschoenen, klompen: alles kan op een Next Step trap uit de voeten. De HPL toplaag zorgt ervoor dat je geen zorgen meer zult hebben over krasjes. Ook is in deze toplaag een antislip-profiel aangebracht, waardoor je de kinderen met een gerust hart over de trap kunt laten lopen. Ook is de trap onderhoudsarm: je hoeft de treden nooit meer te schilderen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Next Step trap samenstellen

Ga naar de configurator en stel zelf je eigen Next Step trap samen!

Ga naar de configurator

Verschillende prachtige designs

Voor alle interieurwensen is er een passend Next Step design! Op Trappenmaat kun je kiezen uit 11 verschillende soorten Next Step traptreden. Wanneer je een dichte trap wilt hebben, kun je elke soort ook uitrusten met een stootbord in hetzelfde design, of een wit stootbord!

River Pine
Chalet Oak
Narvick Dock
Noce Romantica
Glen Oak
Wenge