9.7/10 117 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Stalen trap bekleden

Stalen trap met houten treden

Home / Stalen trap bekleden

Industrieel combineren met een natuurlijke uitstraling? Dat doe je met de losse houten traptreden van Trappenmaat. Maak jouw stalen constructie compleet met houten treden. In onze webshop vind je eiken, essen en beuken traptreden op maat.

Losse houten treden bestellen

Zoek je naar een manier om je stalen trap een warme uitstraling te geven? Het bestellen van losse houten treden is dan een uitstekende keuze. Wij bieden verschillende houtsoorten: eikenhout, essenhout en beukenhout, die perfect passen bij een stalen trapconstructie. Deze houten treden zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam. Ken je een vakman? Of ben je zelf een handige klusser? Dan zijn losse houten treden voor een stalen trap bij uitstek geschikt.

Bestel houten traptreden

Prijs van houten treden voor stalen trap

De kosten voor houten treden variëren, afhankelijk van de houtsoort, afmetingen en afwerking. Kies de gewenste trede in de webshop, vul je afmetingen in (lengte en diepte) en kies eventueel voor slijtstrippen. Tijdens het invullen van de wensen zie je meteen de prijs van de treden.

Heb je vragen over de houten treden voor stalen constructie? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Voorbeeldprojecten

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, zie je hieronder een aantal voorbeeldprojecten. Deze projecten tonen de veelzijdigheid van stalen trappen met houten treden in verschillende omgevingen – van moderne spiltrap tot klassieke bordestrap. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

 

Eiken – Transparante lak

Montage trap met eiken treden
Montage trap met eiken treden

Eiken – Behandeld met kleurolie

Montage trap met eiken treden
Montage trap met eiken treden

Beuken – Transparante lak (1)

Montage trap met beuken treden
Montage trap met beuken treden

Beuken – Transparante lak (2)

Montage trap met beuken treden
Montage trap met beuken treden

Duurzame keuze

Trappenmaat van De Vries Trappen zet zich in voor duurzaam ondernemen. Ons hout wordt bijvoorbeeld zorgvuldig geselecteerd uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië en andere bronnen met FSC®-certificering. Verder streven we naar een duurzaam productieproces waarbij we zo min mogelijk energie gebruiken en afval genereren.

Naast onze duurzame houten treden, bieden we eveneens een innovatieve overzettreden van Next Step.

Laat je stalen trap renoveren

Is jouw stalen trap toe aan vervanging? Overweeg dan om deze te laten renoveren met nieuwe HPL-overzettreden. Dochterbedrijf van De Vries Trappen, Next Step Traprenovatie, is dé expert op het gebied van trapbekleding. Een renovatie verbetert de uitstraling en levensduur van je stalen trap aanzienlijk. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Nieuwe trap nodig? Bekijk de opties

Voor één of meerdere nieuwe trappen kun je terecht bij De Vries Trappen, zowel maatwerk als seriematig. Wij nemen jou het werk uit handen. Profiteer van persoonlijke service, duurzaamheid en traditioneel vakmanschap vanaf het aanvragen van een offerte tot de montage van de trap(pen).

Vraag offerte voor nieuwe trap aan

Ben je zelf een handige klusser of ken je iemand die je kan helpen? Overweeg dan om een bouwpakket trap te bestellen. Neem dan een kijkje in onze gebruiksvriendelijke configurator. Kies de gewenste grondvorm, draairichting, maatvoering en extra’s voor jouw bouwpakket trap en laat deze aan huis bezorgen.

Bestel bouwpakket trap