0
Geleverd waar je wilt
Gratis verzending
Geen concessies in je maatvoering
Inclusief werktekening
Home / Kennisbank / Trap vervangen

Trap vervangen

Na verloop van tijd is een trap aan vervanging toe. Als er echt iets mis is met de huidige trapconstructie is het aan te raden uw huidige trap zo snel mogelijk te vervangen. Toch is meestal een trap gewoon aan vervanging toe door slijtage of ouderdom. Door te kiezen voor Trappenmaat kunt u zelf een houten trap op maat bestellen.

Binnenkort ga je verbouwen en ook de trap is nu toch echt aan vervanging toe of moet misschien worden verplaatst. Misschien is je trap na verloop van tijd ook wel zo erg versleten dat het toch wel eens tijd wordt voor wat nieuws. Je trap moet worden vervangen.

Stel zelf je trap samen

Het fijne aan Trappenmaat is dat je zelf in acht stappen een trap op maat kan samenstellen. Nadat je hebt ingevoerd welke grondvorm en draairichting de trap heeft kan het inmeten gaan beginnen. Moeilijk? Nee hoor. Met onze inmeetinstructies en verschillende montagehandleidingen helpen wij jou gemakkelijk door deze en de vervolgstappen heen.

Je oude trap verwijderen

Voordat je kunt begin met het plaatsen van je nieuwe trap moet de oude trap uit het huis worden verwijdert. Dit kan door een extern bedrijf worden gedaan, maar met een beetje kennis kun je dit ook zelf gaan ondernemen. Belangrijk is dan dat je altijd nog een manier hebt om boven te komen. Dit kan door bijvoorbeeld een steiger te plaatsen. Lees je van te voren goed in over het slopen, welke materialen je nodig hebt en wat wel en niet mag.

Onderdeel van De Vries Trappen

Trappenmaat is onderdeel van De Vries Trappen. Wilt u meer weten over de trappen van De Vries Trappen voor bijvoorbeeld een nieuwbouw woning? Neem dan eens een kijkje op de website.

Naar De Vries Trappen

Het bouwpakket

Bij  Trappenmaat ontvang je niet een volledige trap maar een bouwpakket. Dit bouwpakket bestaat altijd uit trapbomen en traptreden. Alle andere opties die je hebt aangevinkt in de configurator worden ook in dit bouwpakket bij je thuis afgeleverd. Liever ophalen? Dat kan op onze locatie in Heerenveen.

Kosten voor het trap vervangen

De prijs hangt af van de verschillende opties die je kiest tijdens het samenstellen van de trap in de configurator. Je weet precies waar je aan toe bent, gedurende het proces wordt weergegeven wat jouw keuzes betekenen voor de kosten van jouw trap op maat.